Super League: Με… Φοσέ στην κορυφή η πρώτη 10άδα των «χρυσών» αλλαγών της σεζόν

Την 10άδα των πιο παραγωγικών ή, πιο ποδοσφαιρικά, «χρυσών» αλλαγών για την φετινή (προ κορονοϊού) αγωνιστική περίοδο στην Superleague 1 κατέγραψε και κατέταξε σε σχετική λίστα η γνωστή πλατφόρμα Transfermarkt, η κορυφή της οποίας δεσπόζει από… ξανθιώτικη παρουσία.

Στην κορυφή λοιπόν της σχετικής αυτής λίστας, όπως δείχνουν τα στοιχεία του Transfermarkt, βρίσκεται ο Γάλλος επιθετικός του ΑΟΞ, Ζόρταν Φοσέ, καθώς σε 10 αγώνες που κλήθηκε να αγωνιστεί ως αλλαγή αποδείχθηκε ιδιαίτερα αποτελεσματικός για την θρακική ομάδα, πετυχαίνοντας 4 γκολ σε 260′ των 10 αυτών αγώνων.

Ειδικότερα, η πρώτη 5άδα αποτελείται από τους: Ντάουντα που άλλαξε ομάδα μεσούσης της περιόδου (από την ΑΕΛ στον Παναιτωλικό) των 3 γκολ και της μίας ασίστ σε 6 αγώνες ως αλλαγή· Περέα του Παναθηναϊκού, έχοντας μάλιστα περισσότερα παιχνίδια ως αλλαγή απ’ όλους (13), με 3 γκολ και μία ασίστ επίσης·  Βιεϊρίνια του ΠΑΟΚ (2 γκολ) και Ντέλετιτς που επίσης άλλαξε ομάδα μες στη χρονιά (2 γκολ). Στην υπόλοιπη 10άδα βρίσκεται παράλληλα και το όνομα του πρώην επιθερικού του Πανθρακικού και νυν του Άρη, Νικολάς Ντιγκινί.

Αναλυτικά, η λίστα των «χρυσών» αλλαγών του Transfermarkt: