Οικογενειακή υπόθεση Καπετάνου ο τίτλος στην Κοζάνη! Πρωταθλητές ως προπονητές τα αδέρφια Παντελής και Κώστας

Το πρωτάθλημα στην Α’ ΕΠΣ Κοζάνης με την ιστορική τοπική ομάδα κατέκτησαν τα αδέρφια Παντελής και Κώστας Καπετάνος που πέρασαν από Ξάνθη και Πανθρακικό αντίστοιχα.

Για την απόφαση αυτού, του αδελφού του και του πατέρα του να αναλάβουν τις τύχες της Κοζάνης μίλησε ο Παντελής Καπετάνος στον sporfm:

«Εμείς ξεκινήσαμε από την Κοζάνη. Και βλέπαμε με τα χρόνια ότι έχει προβλήματα η ομάδα. Θεωρούσαμε ότι είναι άδικο και έτσι πήραμε την απόφαση να αναλάβουμε την ομάδα και τις ακαδημίες. Δυστυχώς σοκαριστήκαμε από όσα είδαμε. Δεν βρήκαμε σημαντικά πράγματα. Ούτε μπάλες. Η προσπάθεια έγινε από λίγους ανθρώπους», ανέφερε –αρχικά- στον αέρα στη συνομιλία του με τον Βαγγέλη Νερατζιά και συνέχισε:

«Η ομάδα στηρίχθηκε σε παιδιά της περιοχής. Από την αρχή της σεζόν στόχος ήταν η άνοδος και η Γ εθνική και πιστεύαμε ότι θα το καταφέραμε. Εγώ και ο Κώστας είμαστε οι προπονητές και τρέξαμε και άλλα πράγματα. Είμαστε για τα θέματα μέσα στο γήπεδο. Η επόμενη ημέρα θέλει περισσότερο τρέξιμο», τόνισε και πρόσθεσε…

«Η ομάδα ήταν απαξιωμένη αλλά σιγά-σιγά ο κόσμος άρχισε να έρχεται στο γήπεδο. Αλλά αυτό που διαπιστώσαμε είναι πως άτομα που μας έδιναν υποσχέσεις όχι μόνο δεν μας βοήθησαν αλλά μας έκαναν και πόλεμο. Ο κόσμος είδε όμως ότι γίνεται κάτι καλό», πρόσθεσε και κατέληξε μιλώντας για τους στόχους.

«Το πρώτο βήμα το καταφέραμε. Αλλά θέλουμε να χτίσουμε πάνω σε αυτό και για κάτι ανώτερο. Ο κόσμος όμως πρέπει να μας βοηθήσει. Δεν μπορούμε όλα να τα κάνουμε μόνοι μας. Εμείς μπήκαμε γιατί δεν νοείται ότι ο νομός να μην έχει ομάδα».

Ο παλιός άσος του Ηρακλή αναφέρθηκε στην κατάσταση στην οποία βρίσκεται πια ο Γηραιός χαρακτηρίζοντάς τον ως την πιο αδικημένη ομάδα στην Ελλάδα.