Επιστροφή μετά από 23 χρόνια στις εθνικές κατηγορίες για το Ορφάνι με οδηγό τον Μπάμπη Χρυσοστομίδη

Toν ιστορικό Μέγα Αλέξανδρο Ορφανίου θα οδηγήσει μετά από από πολλά χρόνια στις Εθνικές κατηγορίες και στην Γ’ εθνική ο Σερραίος παλιός προπονητής του Έβρου Σουφλίου Μπάμπης Χρυσοστομίδης που πέτυχε δεύτερη σερί άνοδο κατακτώντας και φέτος νέο πρωτάθλημα στην Α’ ΕΠΣ Καβαλας.

Εκέι πιθανότατα θα είναι αντίπαλος με τις ομάδες της Θράκης, αλλα και το γειτονάκι Αετό Ορφανού που τα τελευταία χρόνια διακρίνεται στην Γ’ Εθνική. Η ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου κατέκτησε το πρωτο του πρωτάθλημα στην ΕΠΣ Καβάλας και επιστρεφει μετά από την σεζόν 1996-97 στις Εθνικές κατηγορίες. Για χρόνια από το 1989 μέχρι το 1997 αγωνιζόταν και πρωταγωνιστούσε στην Δ’ Εθνική.

Ο 49χρονος τεχνικός και παλιος συμπαικτης αρκετών γνωστών παικτών όπως ο Τζάτζος και ο Μιτεφ στην Καρδίτσα, γεννήθηκε στις 29 Ιουνίου 1971 στο Χέιλμπρον της Γερμανίας αλλά τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην Παλαιοκώμη Σερρών ενώ αγωνίστηκε ακόμα  στο Ορφάνι Καβάλας, στην Ορεστιάδα, στην Αμφίπολη (ως παίκτης προπονητής για 3 χρόνια) και το ίδιο έκανε και στον Δραβήσκο για πέντε χρόνια (πανηγύρισε την άνοδο στην Δ’ Εθνική) όπου κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής είχε περισσότερες από 103 συμμετοχές στη Β εθνική (με 9 γκολ) με την Καβάλα, τη Νίκη Βόλου, τους Λύκους και την Αναγέννηση Καρδίτσας και 34 συμμετοχές στη Γ εθνική με το Αγερσανί Νάξου και την Κοζάνη. 

Διετέλεσε πέρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου Ορφανίου προπονητής στον Βισαλτιακό, στο  Άνω Μητρούσι, στη Νέα Ζίχνη, στο Χείμαρρο, στο Παραλίμνιο, στη Δόξα Λιθοτόπου, τεχνικός διευθυντής στον Πανσερραικό όπως και στις Μικτές ομάδες της Ε.Π.Σ. Σερρών. Επίσης στην Γ’ εθνική σε Οδυσσέα Αναγέννησης, Ορφέα Ελευθερούπολης, Άρη Ακροποτάμου, του Έβρου Σουφλίου, Νέστο Χρυσούπολης και Ελπίδα Σκουταρεως.

Στο διαδίκτυο ευχαριστησε τους πρωταγωνιστές της νέας αυτλης επιτυχίας:

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!!!!!!!!!!!! Στην διοίκηση, στον κόσμο μας και στους πραγματικούς πρωταγωνιστές αυτής της επιτυχίας τους ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΜΟΥ !!! (ΤΟΠΑΛΙΔΗΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ, ΘΕΡΙΑΚΗΣ, ΕΥΔΟΚΗΣ, ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΗΛΙΑΔΗΣ Κ., ΜΗΛΙΑΔΗΣ Ν., ΤΟΥΡΑΣΑΝΙΔΗΣ, ΜΑΥΡΕΑΣ, ΜΑΝΤΕΣΟΣ, ΠΕΤΡΙΔΗΣ, ΑΛΕΠΙΔΗΣ, ΜΕΡΤΙΚΑΣ, ΒΕΖΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΛΗΚΑΡΑΣ, ΛΟΛΗΣ, ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ, ΚΟΥΚΟΥΤΣΗΣ, ΒΑΤΖΙΟΛΗΣ, ΕΥΑΓΓΕΛΕΛΗΣ, ΠΑΡΕΛΗΣ, ΜΑΛΟΥΤΑ Κ., ΜΑΛΟΥΤΑ Κ., ΓΙΑΝΝΑ, ΠΡΟΥΝΤΖΟΣ, ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ, ΤΣΙΦΤΕΛΙΔΗΣ, ΤΣΑΤΜΑΣ, ΠΑΤΕΡΑΣ, ΦΙΛΟΣΟΓΛΟΥ )
Άξια και δικαιωματικά ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ (2 χρόνια , 2 ανόδους μόνο με 2 ήττες στην έδρα μας και αήττητη εκτός έδρας) .
Γ ΕΘΝΙΚΗ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ…….
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΟΡΦΑΝΙΟΥ