Α2 Ανδρών: Οι σκέψεις του Ερμογένη Ξάνθης για την νέα σεζόν

Ο νεοφώτιστος στα σαλόνια της Α2 Ανδρών Ερμογένης Ξάνθης κατάφερε με την πορεία του στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος να αποτελέσει μια υπολογίσιμη δύναμη για τις υπόλοιπες ομάδες. Η πορεία του στο δεύτερο γύρο μπορεί να σκόρπισε προβληματισμό στις τάξεις της ομάδας και η διακοπή όπως όλα δείχνουν θα αφήσει μια γλυκόπικρη γεύση.

Γλυκιά από την μια καθώς εφόσον διακοπή οριστικά το πρωτάθλημα καθώς είναι δύσκολο να γίνουν αγώνες φέτος και ο Ερμογένης θα πετύχει την παραμονή του στην κατηγορία, πετυχαίνοντας έτσι και τον βασικό στόχο της ομάδας για την φετινή χρονιά. Πικρή από την άλλη γιατί ο πρώτος γύρος άφησε την εντύπωση ότι ο Ερμογένης μπορούσε να πλασαριστεί ακόμη περισσότερο και να διεκδικήσει μια θέση για την Pre League αλλά η κακή πορεία στον δεύτερο γύρο δεν βοήθησε σε αυτό.

Φυσικά όλοι στον Ερμογένη Ξάνθης δεν βάζουν αρνητικό πρόσημο στην χρονιά καθώς η παραμονή θα επιτευχθεί, πετυχαίνοντας παράλληλα την καθιέρωση της ομάδας. Πρωτοπόρος σε αυτήν την προσπάθεια και ο Πρόεδρος του Ερμογένη Ξάνθης, Δημήτηρης Μακρυνίτσας, ο οποίος από την επομένη του προβιβασμού στην Α2 μέσω των μπαράζ της Σκύδρας ξεκίνησε την δουλεία για να χτίσει μια ανταγωνιστική ομάδα, πράγμα το οποίο και πέτυχε. Παράλληλα όπως μαθαίνουμε ο ίδιος και η διοίκηση έμειναν πιστοί στις συμφωνίες με τους παίχτες μέχρι και την τελευταία μέρα πριν την αναστολή του πρωταθλήματος, πράγμα που αποδεικνύει και την υγεία στον σύλλογο.

Τέλος ο Ερμογένης έχει ταχθεί υπερ την αναβολής για φέτος του Πρωταθλήματος καθώς είναι πρακτικά αδύνατο να προετοιμαστούν οι ομάδες και να παίξουν κρίσιμους αγώνες και πλέον θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός για την νέα χρονιά, η οποία όπως διαμηνύει η διοίκηση θα είναι δύσκολη και ίσως μεταβατική αλλά παράλληλα θα γίνει προσπάθεια να στηθεί μια ανταγωνιστική ομάδα.