Στην Αλεξανδρούπολη τα αθλητικά τεστ των 400 νέων συνοριοφυλάκων

Στην Αλεξανδρούπολη θα διεξαχθούν το επόμενο χρονικό διάστημα οι εξετάσεις (αθλητικά και ψυχομετρικά τεστ) των 400 επιτυχόντων Συνοριοφυλάκων οι οποίοι στη συντριπτική πλειοψηφία τους είναι από τον Έβρο.

Αυτό γνωστοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς, επικαλούμενος την διαβεβαίωση που του έδωσε ο αρμόδιος υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοίδης, σε τηλεφωνική τους επικοινωνία. Σχετική επιστολή είχε στείλει και ο Δήμος Αλεξανδρούπολης στην ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, με τον αντιδήμαρχό του Θεόδωρο Βουρδόλη να εκφράζει την ετοιμότητα και δυνατότητα του Σταδίου Φώτης Κοσμάς.

Συγκεκριμένα, αναφέρει ο Δημήτρης Πέτροβιτς:

“Την διαβεβαίωση ότι οι εξετάσεις των 400 επιτυχόντων νέων συνοριοφυλάκων θα διεξαχθούν το επόμενο διάστημα στην Αλεξανδρούπολη, μου έδωσε σε επικοινωνία που είχαμε πριν λίγο, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, ανταποκρινόμενος θετικά στην σχετική επιστολή που έστειλα την Δευτέρα, ενισχύοντας το αίτημα της Ε.ΣΥ.Φ.Ν.Ε.

Ευχαριστούμε τον υπουργό για την άμεση ανταπόκρισή στο αίτημά μας, ελπίζοντας στην αποδοχή και της δεύτερης πρότασής μας, για πρόσληψη και των επιλαχόντων του διαγωνισμού συνοριοφυλάκων”.

Συγκεκριμένα ο κ. Πέτροβιτς ανέφερε σε ανακοίνωση του:
 “Την διαβεβαίωση ότι οι εξετάσεις των 400 επιτυχόντων νέων συνοριοφυλάκων θα διεξαχθούν το επόμενο διάστημα στην Αλεξανδρούπολη, μου έδωσε σε επικοινωνία που είχαμε πριν λίγο, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, ανταποκρινόμενος θετικά στην σχετική επιστολή που έστειλα την Δευτέρα, ενισχύοντας το αίτημα της Ε.ΣΥ.Φ.Ν.Ε.
 Ευχαριστούμε τον υπουργό για την άμεση ανταπόκρισή στο αίτημά μας, ελπίζοντας στην αποδοχή και της δεύτερης πρότασής μας, για πρόσληψη και των επιλαχόντων του διαγωνισμού συνοριοφυλάκων.”