Πρωτοσέλιδος στο «Φως» ο Ζακ Γεωργιάδης! «Δε μετάνιωσα που δεν έφυγα ποτέ από τον ΓΑΣ Κομοτηνή»

Ο Κομοτηναίος βετεράνος παίχτης του ΓΑΣ Κομοτηνή Ζαχαρίας Γεωργιάδης, ο οποίος αγωνίστηκε επί σειρά ετών με την ομάδα στην Α2 και πρόσφατα αναδείχθηκε καλύτερος παίχτης στην ιστορία της κατηγορίας, έγινε πρωτοσέλιδος στο «Φως των Σπορ».

Ο Ζαχαρίας Γεωργιάδης, που ήταν ένας από τους πιο χαρισματικούς σκορερς όχι μόνο του ΓΑΣ αλλά και της κατηγορίας συνολικά, αγωνιζόμενος με την φανέλα της ομάδας στα τέλη της δεκαετίας του ’80 και την δεκαετία του ’90, παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα, μια από τις πρώτες σε κυκλοφορία στην Ελλάδα.

«Δεν μετάνιωσα που δεν έφυγα ποτέ από τον ΓΑΣ Κομοτηνή», λέει μεταξύ άλλων στη συνέντευξη ενώ προσθέτει ότι του έμεινε απωθημένο που δεν ανέβασε την ομάδα στην Α1 Ανδρών. Για την τωρινή διάκριση αναφέρει: «Ήταν μεγάλη η χαρά μου για αυτή την διάκριση. Η λίστα είχε μεγάλους παιχταράδες και γι’ αυτό η χαρά μου είναι μεγαλύτερη».

Σε σχέση με την εποχή που έπαιζε μπάσκετ θυμάται: «Ωραία χρόνια τα νιάτα μας. Παίξαμε με μεγάλους συμπαίχτες αλλά και αντιπάλους. Αυτό που θυμάμαι περισότερο είναι ο συγκλονιστικός κόσμος που μετέτρεπε το κάθε παιχνίδι στην έδρα μας σε γιορτή».

Τέλος, στο αιώνιο ερώτημα αν είναι η δουλειά ή το ταλέντο που κάνουν τον μεγάλο παίκτη, ο Ζαχαρίας Γεωργιάδης απάντησς: «Χωρίς ταλέντο όση δουλειά και να κάνεις θα γίνεις ένας μέτριος παίχτης. Χωρίς δουλειά θα παραμείνεις ταλέντο».

Το ThrakiSportS αναζήτησε το «Φως» και σας παρουσιάζει όλη τη συνέντευξη του Κομοτηναίου κορυφαίου μπασκετμπολίστα όλων των εποχών στην Α2 Ανδρών: