Επέστρεψε Ελλάδα ο Καλμαζίδης και αποκαλύπτει: «Μας θεωρούν υπεύθυνους για ό,τι έγινε με τον ιό στην Εσθονία»

Από το σπίτι του στην Θεσσαλονίκη, στο οποίο επέστρεψε τις προηγούμενες μέρες και θα βρίσκεται πλέον σε 14 ημέρες καραντίνας μίλησε ο Εβρίτης, Γιάννης Καλμαζίδης, στην εκπομπή «Στο Φιλέ» και τον Παντελή Λώλη, για την ζωή στην καραντίνα της Εσθονίας και όλα όσα συνέβησαν.

Δεν είχε ξεσπάσει τόσο το θέμα στην Ιταλία από την εξάπλωση του ιού“, αναφέρει αρχικά ο Γιάννης Καλμαζίδης για την απόφαση να πραγματοποιηθεί ο αγώνας ανάμεσα στην ομάδα του Σαάρεμα και την Μιλάνο συμπληρώνοντας, “συμφώνησε και η Ομοσπονδία και το Υπουργείο Υγείας της Εσθονίας να παιχτούν και οι δύο αγώνες σε εμάς“.

Ο Εβρίτης τεχνικός αναφέρθηκε στην συνέχεια για το συγκεκριμένο γεγονός λέγοντας χαρακτηριστικά: “Είναι πολύ πιθανό να άφησαν πίσω τους τον ίο. Το νησί έχει τα περισσότερα κρούσματα στην χώρα“, σημειώνοντας ότι “με τον Πιάτσα (προπονητής της Μιλάνο) είχαμε συνεχώς επαφή και δεν είχαν κάποιο κρούσμα. Αλλά δεν είναι λύση τώρα να κάνουμε τους ντετέκτιβ“.

Για τον αν φοβήθηκε απάντησε: “Δεν φοβήθηκα γιατί δεν είχα συμπτώματα. Είχαμε 3-4 κρούσματα σε παίχτες μας και αυτό μας έκανε να θορυβηθούμε” συμπληρώνοντας ότι, “είχαν ελαφριά συμπτώματα και σε λίγες μέρες όλοι επανήλθαν“.

Στην συνέχεια ο Γιάννης Καλμαζίδης αναφέρθηκε στο μέλλον του λέγοντας, “υπάρχουν συζητήσεις με τη Σααρεμα, υπάρχει διάθεση να μείνω“., Πρόσθεσε χαρακτηριστικά: “Είναι λίγο περίεργα τα πράγματα εκεί γιατι μας θεωρούν υπεύθυνους για ότι έγινε με τον ιό στην Εσθονία και όποτε υπάρχουν κάποιες σκέψεις“, σημειώνοντας στο τέλος ότι “δεν ξέρουμε το μέλλον μας γιατί είναι αβέβαιο το μέλλον”.