Το… υβριστικό μπέρδεμα του Αντώνη Τελόπουλου και τα συναδελφικά βολεϊκά πειράγματα (+video +photo)

Ένα χιουμοριστικό σκηνικό ζήσαμε στις οθόνες μας από τον Αντώνη Τελόπουλο και την εκπομπή “Επι του Θέματος” την περασμένη Πέμπτη.

Ο παρουσιαστής μπέρδεψε τις μέρες και αφού τον ενημέρωσαν από το κοντρόλ για το λάθος του, ο ίδιος αναφώνησε “Ωρε πούστ….” χαρίζοντας ένα ξεκαρδιστικό γεγονός, όπως φάνηκε και από την αντίδραση των καλεσμένων του Ακη Δαρίδη και Ραφαήλ Κουμεντάκη.

Φυσικά όλα αυτά συμβαίνουν στον αέρα των εκπομπών και από την στιγμή που πήρε σχετική έκταση το θέμα από δημοσίευμα του evros-news, αποφάσισε και ο ίδιος να δημοσιεύσει το συγκεκριμένο γεγονός ποστάροντας το δημοσίευμα (αφήνοντας πάβτως αιχνές για .

Φυσικά δεν έλειψαν και τα πειράγματα από την βολεική κοινότητα και άλλους δημοσιογράφους. Ως γνωστόν, ο Αντώνης Τελόπουλος είναι στο ΔΣ της ΕΟΠΕ και παράλληλα είναι συνάδελφος των Παντελή Λώλη και Ισίδωρο Πρίντεζη, παρουσιαστών της εκπομπής “Στο Φιλέ” της Nova αλλά και στελεχών του Γραφείου Τυπου της Ομοσπονδίας.

Δείτε πως έσπευσαν να πειράξουν τον Αντώνη Τελόπουλο με τα σχόλιά τους στην ανάρτηση του Τελοπουλου στο facebook και παρακάτω το βίντεο με την αντίδραση του παρουσιαστή στο ξεκίνημα της εκπομπής για το λάθος που έκανε: