«Σπάει τη ρήτρα για Λουτσέσκου η Φενέρ» λένε Τουρκικά μέσα

Ένα βήμα παραπέρα προχώρουν το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Φενέρμπαχτσε για τον Ραζβάν Λουτσέσκου τα τουρκικά ΜΜΕ, κάθως η τουρκική ομάδα εμφανίζεται έτοιμη να «σπάσει» τη ρήτρα που έχει ο Ρουμάνος τεχνικός με την Αλ-Χιλάλ.

Συνεχίζεται το σενάριο περί έντονου ενδιαφέροντος της Φενέρμπαχτσε για τον πρώην προπονητή της Ξάνθης και του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, με νέα δημοσιεύματα από την γείτονα χώρα να βάζουν περισσότερο «λάδι στην φωτιά» στο σενάριο αυτό.

Πιο συγκεκριμένα, τα τουρκικά ΜΜΕ σε νέο ρεπορτάζ εμφανίζουν την διοίκηση της ομάδας από την Κωνσταντινούπολη έτοιμη να ‘σπάσει’ τη ρήτρα των δύο εκατομμυρίων ευρώ που έχει με την Αλ Χιλάλ προκειμένου να ολοκληρώσει τη συμφωνία. Στο ρεπορτάζ αναφέρεται επίσης πως, εφόσον ο Ρουμάνος καταλήξει στην Φενέρ, δεν αποκλείεται να τον ακολουθήσει και ο πατέρας του, Μιρτσέα αναλαμβάνοντας το πόστο του αθλητικού διευθυντή.

Την στιγμή αυτή βέβαια, ο πρώην προπονητής της Ξάνθης και του ΠΑΟΚ απολαμβάνει ένα μυθικό συμβόλαιο τεσσάρων εκατομμυρίων ανά έτος με την Αλ Χιλάλ, έχοντας και μπόνους 50.000 ευρώ για κάθε νίκη.