Ξεκαρδιστική δήλωση λογικής… αντιπροέδρου Εδεσσαϊκού από πολιτικό πρόσωπο της Θράκης σε σχέση με τον κορονοϊό

Ο Παύλος Δαμιανίδης διετέλεσε για πολλά χρόνια αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης. Γιος πρώην βουλευτή, διεκδίκησε και ο ίδιος την είσοδό του στη Βουλή.

Το βράδυ της Δευτέρας, μετά και την ανακοινωση των νέων μέτρων για την υποχρεωτική χρήση μάσκας, έκανε μια δήλωση που θα συζητηθεί. Επειδή θυμίζει ένα παλιο ποδοσφαιρικό παράγοντα.

Θυμάστε τον αντιπρόεδρο του Εδεσσαϊκού Θωμά Μάτσιο και την περίφημη on camera δήλωση που δεν έβγαζε νόημα;

Ε, κάτι αντίστοιχο επέλεξε επίτηδες να κάνει ο Δαμιανίδης, σχολιάζοντας τα ήξεις αφίξεις και μπρος πίσω της κυβέρνησης και των επιστημόνων στο θέμα των μέτρων.

Απολαύστε:

Στην αρχή αυτοί είπαν μη βγείτε για να μην κολλήσετε και εμείς είπαμε θέλουμε να βγούμε, αλλά αυτοί είπαν όχι και εμείς μετά είπαμε καλά δε θα βγούμε, αλλά αυτοί μετά είπαν να βγείτε με sms και εμείς είπαμε μπορεί γιατί φοβόμαστε να μην κολλήσουμε και αυτοί μετά τώρα είπαν να βγείτε όλοι να κολλήσετε και εμείς είπαμε πάλι δε θέλουμε να κολλήσουμε και αυτοί είπαν όχι πρέπει σιγά σιγά όλοι να βγείτε να κολλήσετε γιατί αν δε βγείτε δε θα έχουμε ανοσία και δε θα μπορείτε να βγείτε, αλλά πρέπει να φοράτε μάσκα για να μην κολλήσετε και εμείς είπαμε θέλαμε να φοράμε μάσκα και μας είπατε όχι και αυτοί μετά είπαν να φοράνε μόνο οι άρρωστοι και εμείς είπαμε καλά, αλλά μετά αυτοί είπαν να φερόμαστε όλοι σαν να είμαστε άρρωστοι και εμείς είπαμε δηλαδή να φοράμε μάσκα και αυτοί είπαν όχι και μετά τώρα είπαν πρέπει να φοράμε υποχρεωτικά. Αυτό μόνο, τίποτε άλλο.