Οι πέντε λόγοι που ενέπνευσαν τον Κώστα Βλαχόπουλο να αγαπήσει το βόλει! (+photos)

Στο challenge που κατακλύζει το διαδίκτυο και το facebook συμμετείχε και ο πασαδόρος της ΑΕ Κομοτηνής, Κωνσταντίνος Βλαχόπουλος, ο οποίος έδωσε τους δικούς του πέντε παίχτες που τον έκαναν να αγαπήσει το βόλεϊ.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η πεντάδα του απαρτίζεται από τον Κώστα Προύσαλη, Ιβάν Μίλκοβιτς, Λοι Μπολ, Αντρεί Κράβαρικ και Βασίλη Κουρνέτα.

Ο Κώστας Προύσαλης είναι εν ενεργεία ακόμη πασαδόρος με βαρύ βιογραφικό σε Ελλάδα και εξωτερικό, έχει αγωνιστεί και με την Εθνική Ομάδα, ενώ αξιοσημείωτο είναι ότι έχει περάσει και από τους τρεις μεγάλους την Θεσσαλονίκης, ΠΑΟΚ, Άρη και Ηρακλή.

Ο Ίβαν Μίλκοβιτς αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια που πέρασαν από το Παγκόσμιο Βόλει και την Εθνική Σερβίας. Ο Σέρβος διαγώνιος έχει κατακτήσει σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο σχεδόν τα πάντα ενώ πέρασε και μια διετία το 2008 και από τον Ολυμπιακό.

ο Λοι Μπολ ήταν Αμερικάνος διεθνής πασαδόρος και όλοι τον θυμόμαστε από το πετυχημένο πέρασμα στον Ηρακλή και την περίοδο που ο “γηραιός” κατακτούσε τα πάντα στο διάβα του. Όπως και με την Εθνική Ομάδα των ΗΠΑ διακρίθηκε σε εθνικό επίπεδο.

ο Αντρεί Κράβαρικ είναι Σλοβάκος κεντρικός και διαγώνιος, πολιτογραφημένος Έλληνας και έχει περάσει και από τα γήπεδα της Θράκης για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης ενώ είναι μεγάλη μορφή του Ηρακλή, με τον οποίο έχει φτάσει και σε τελικούς Champions League. Παράλληλα έχει αγωνιστεί και με την Εθνική μας ομάδα στην Ολυμπιάδα του 2004.

Τέλος, ο Βασίλης Κουρνέτας, διεθνής πασαδόρος συνδεδεμένος με τις επιτυχίες του Ηρακλή αλλά και με τις επιτυχίες του ΠΑΟΚ την διετία 2014-2016, σήμα κατατεθέν για πολλούς νεαρούς αθλητές. Έχει αγωνιστεί και με τα χρώματα της Εθνικής Ομάδας σημειώνοντας 279 συμμετοχές.

Δείτε τις φωτογραφίες: