Α2 Ανδρών: Πλώρη για Pre League και η ΑΕ Κομοτηνής

Έχοντας κερδίσει πανάξια την δεύτερη θέση του Πρωταθλήματος πριν την αναστολή αυτού, η ΑΕ Κομοτηνής από την πρώτη στιγμή είχε ταχθεί υπερ της δημιουργίας του νέου πρωταθλήματος της Pre League και σε αυτόν τον δρόμο αρχίζει να χαράζει τον προγραμματισμό της.

Στην τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, ο έφορος του τμήματος, Τάσος Πετρίδης έδειξε το ενδιαφέρον του για το πρωτάθλημα της Pre League και όπως ανέφερε θα ξεπεραστούν όλες τις αντικειμενικές δυσκολίες έτσι ώστε να συμμετάσχει η ομάδα.

Σε ότι άφορα το ρόστερ, σκοπός της ομάδας και του προπονητή της, Ηλία Κρεούζη είναι η διατήρηση όλου του υπάρχον ρόστερ καθώς έδειξε στην φετινή Α2 Ανδρών ότι είναι υψηλού επιπέδου. Σίγουρα μια απώλεια θα είναι αυτού του Κύπριου ακραίου, Γέωργιου Χρυσοστόμου, ο οποίος τελειώνει την σχολή του φέτος και κατα πάσα πιθανότητα θα επιστρέψει στην Κύπρο, χωρίς βέβαια να είναι κάτι σίγουρα. Ακόμη ένα ερωτηματικό παραμένει και ο διαγώνιος της ομάδας φέτος, Παντελής Αγγέλης, ο οποίος έχει δείξει ενδιαφέρον να παραμείνει και φέτος στην ομάδα.

Τέλος δεν θα αλλάξει και ο χαρακτήρας της ομάδας για την παραγωγή και προαγωγή νέων σε ηλικία παιχτών από τις ακαδημίες και όχι μόνο. Ένα τέτοιο παράδειγμα αποτελούν οι δύο μικροί της ομάδας, οι Νίκος Γκόνας και Θανάσης Πετρίδης.