Γ’ Εθνική: «Στο τσακ» χωρίς θρακιώτη η ψηφοφορία για τον καλύτερο όλων! Ποιοι πληρούσαν τις προϋποθέσεις;

Μετά τις ψηφοφορίες του infobasket.gr για τον καλύτερο της Α2 και Β’ Εθνικής Κατηγορίας που ψηφίστηκαν κορυφαίοι ο Κομοτηναίος Ζαχαρίας Γεωργιάδης και ο Ξανθιώτης Γιάννης Μητσάκης αντίστοιχα, ξεκίνησε η ψηφοφορία για τον καλύτερο όλων στην Γ’ Εθνική, χωρίς όμως να υπάρχει κάποιος θρακιώτης ή κάποιος που εχει περάσει από θρακιώτικη ομάδα.

Αυτό συνέβη γιατί δεν ήταν λίγοι οι παίχτες που πληρούσαν τις τρεις από τις τέσσερεις προϋποθέσεις όπως επιβάλλεται για να συμμετέχει κάποιος στην ψηφοφορία και αναγκαστικά έπρεπε να μείνουν εκτός, από τους ήδη 31 υποψήφιους.

Οι υποψήφιοι που αφορούσαν άμεσα η έμμεσα την Θράκη και τελικά έμειναν εκτός είναι ο Γιάννης Μανδαλάκης της Ασπίδας Ξάνθης, ο Κώστας Ντίνας βετεράνος του ΓΑΣ Κομοτηνή, ο Κώστας Πάλλης όπου ξεκίνησε την καριέρα του στον ΓΑΣ Κομοτηνή και έιναι τελειόφοιτος στο ΤΕΦΑΑ της πόλης και ο Παναγιώτης Σπανός επίσης βετεράνος του ΓΑΣ Κομοτηνής.

Οι προϋποθέσεις για να συμμετέχει κάποιος είναι οι παρακάτω και οι υποψήφιοι πρέπει να πληρούν τουλάχιστον τις τρεις:

1) Να έχει σημειώσει πάνω από 3.000 πόντους συνολικά στη Γ’ Εθνική.
2) Να έχει πάνω από 13 πόντους κατά μέσο όρο.
3) Να έχει συμμετάσχει τουλάχιστον 6 χρονιές στη Γ’ Εθνική.
4) Να έχει 3 ή περισσότερες ανόδους από τη Γ’ Εθνική στη Β’.

Παρόλο που δεν υπάρχει θρακιώτικη συμμετοχή μπορείτε να μπείτε και να ψηφίσετε εδώ για τον αγαπημένο σας μέσα από μια επιλογή πολλών σπουδαίων παιχτών. Η ψηφοφορία άρχισε από χθες 25/4 και θα ολοκληρωθεί τα μεσάνυχτα στις 28/4.