Α2 Γυναικών: Η θέση του Φοίνικα Αλεξανδρούπολης για το μέλλον του πρωταθλήματος

Θέση για το μέλλον του Πρωταθλήματος της Α2 Γυναικών αλλά και τις προτάσεις που πρόκειται να στηρίξει από πλευράς ΕΟΠΕ αντέτεινε η διοίκηση του Φοίνικα Αλεξανδρούπολης με μια αναλυτική ανακοίνωση στο προσωπικό της λογαριασμό.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Μετά από την τηλεδιάσκεψη των ομαδων της Α2 Εθνικής κατηγορίας γυναικών και τις τελευταίες εξελίξεις ο Φοίνικας Αλεξανδρούπολης πιστός στις αρχές που διέπουν την ομάδα μας δηλώνει ότι :
α) Θα αποδεχθεί πλήρως τις αποφάσεις της Ε.Ο.ΠΕ.

β) Αυτό σημαίνει ότι στην περίπτωση που επιλεχθεί να συνεχιστεί το πρωτάθλημα, με τις οδηγίες πάντα από τις αρμόδιες υπηρεσίες υγείας, εμείς είμαστε έτοιμοι αφού τόσο το τεχνικό επιτελείο που προώθησε ειδικό πρόγραμμα προπόνησης στις αθλήτριες βασισμένο στην οδηγία του ΜΈΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ, όσο και οι αθλήτριες μας που φρόντισαν όλο αυτό το διάστημα να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση δεδομένων των συνθηκών, να είμαστε και πάλι ανταγωνιστικοι και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

γ) Στην περίπτωση που αποφασιστεί να λήξει ως έχει και οι δύο τελευταίες ομάδες να πέσουν κατηγορία, ο στόχος είναι ένας και μοναδικός. Άνοδος άμεσα στην ανώτερη κατηγορία αφού ήδη ενισχύσουμε το υπάρχον εξαιρετικό ροστερ και έχουμε κλείσει ήδη αθλήτρια που θα ανακοινωθεί στην ώρα της, επίσης βρισκόμαστε πολύ κοντά σε ένα “πύργο” που όταν έρθουμε σε συμφωνία θα κάνει επίσης αίσθηση και η νέα διοίκηση ετοιμάζει εκπλήξεις.

δ) Τέλος στην περίπτωση που επιλεγεί να παραμείνουμε στην Α2 Εθνική Κατηγορία η φετινή πρώτη μας χρόνια ήταν ο οδηγός για την επόμενη φορά και όλοι στον σύλλογο δουλεύουμε ώστε η ομαδική προσπάθεια που γίνεται να αποφέρει περισσότερους καρπούς.

Σε κάθε περίπτωση δηλώνουμε απεριφραστα ότι το “μότο”της ομάδας μας το κάνουμε πράξη. Είμαστε υπερήφανοι για ότι έχουμε καταφέρει από την πρώτη ημέρα δημιουργίας του συλλόγου, για τα παιδιά που γράφουν την ιστορία του και τους γονείς που μας τα έχουν εμπιστευθεί.
Είμαστε ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ Αλεξανδρούπολης… Ελάτε στην ομορφότερη αθλητική παρέα… Ελάτε και γίνετε μέλος της οικογένειας μας. Συνεχίζουμε…