A2 Ανδρών: Δεν θα ασχοληθεί καμιά Θρακιώτικη ομάδα με το θέμα της Σκύδρας

Βόμβα έπεσε την Παρασκευή μετά τις ανώνυμες καταγγελίες προς την ιστοσελίδα μας αλλά και μετά την δημοσίευση του θέματος από το Liberovolley για παράνομη συμμετοχή αθλητή της Σκύδρας στις προηγούμενες αγωνιστικές, όπου μας οδήγησε να διεξάγουμε την δική μας έρευνα, όπως μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ. Παράλληλα ήρθαμε σε επικοινωνία με τις Θρακιώτες ομάδες του πρωταθλήματος ΑΕ Κομοτηνής, Άθλο Ορεστιάδας και Ερμογένη Ξάνθης έτσι ώστε να μας πουν τι έχουν σκοπό να κάνουν από εδώ και πέρα.

Και οι τρεις εκπρόσωποι που ήρθαμε σε επικοινωνία κινούνται στο ίδιο μήκος κύματος, καθώς αυτή την στιγμή και αφού δεν υφίσταται πρόβλεψη για επανέναρξη του πρωταθλήματος αλλά και ο νόμος καλύπτει την Σκύδρα δεν υπάρχει λόγος να κινηθούν δικαστικά.

ΑΕ Κομοτηνής και Άθλος Ορεστιάδας τόνισαν ότι βαθμολογικά και αγωνιστικά δεν επηρεάζονται από το συγκεκριμένο γεγονός όποτε δεν τίθεται θέμα περαιτέρω ενασχόλησης με το συγκεκριμένο θέμα. Τέλος ο Ερμογένης Ξάνθης, όντας κάτω βαθμολογικά από τον Αριστοτέλη Σκύδρας και έχοντας έννομο συμφέρον τονίζει “ότι αυτή την στιγμή προέχει να δούμε το μέλλον του πρωταθλήματος και την επιβίωση του παρα να ασχοληθούμε με το συγκεκριμένο γεγονός αφού και ο ίδιος ο νόμος αναφέρει ρητά ότι η συμμετοχή του αθλητή είναι νόμιμη”.