Το διαδικτυακό σεμινάριο του ΣΕΠΠΕ με ομιλητή τον Κόβατς παρακολούθησαν Θρακιώτες προπονητές

Μια ακόμη μεγάλη προπονητική μορφή κάλεσε ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Πετοσφαίρισης για να μιλήσει στα διαδικτυακά σεμινάρια του Συνδέσμου. Ο λόγος για τον Σλόμπονταν Κόβατς. Ο Σέρβος σαν παίχτης έχει μεγάλη καριέρα στα γήπεδα κυρίως τα Ιταλικά ενώ έχει περάσει και από την Ελλάδα και τον Άρη. Σαν προπονητής έχει μεγάλες επιτυχίες τόσο σε συλλογικό όσο και σε εθνικό επίπεδο. Με σημαντικές διακρίσεις το χρυσό στο Challenge Cup, με την Ρωσική Μπελογκόριε και η κατάκτηση του φετινού χρυσού στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με την Σερβία.

Το διαδικτυακό σεμινάριο παρακολούθησαν και αρκετοί Θρακιώτες προπονητές, μερικοί από αυτούς που διακρίναμε ήταν ο Απόστολος Ναλμπάντογλου και ο Χρήστος Καψαλίαρης.

Επικοινωνήσαμε με τον Χρήστο Καψαλιάρη, πασαδόρο του Έβρου Σουφλίο και πρώην του ΑΟ Ορεστιάδας και Άθλου Ορεστιάδας και προπονητή πλέον και ο ίδιος μας είπε για τις θετικές εντυπώσεις που του άφησε το σεμινάριο. ” Ήταν ακόμη ένα εξαιρετικό διαδικτυακό σεμινάριο που παρακολουθήσαμε από τον ΣΕΠΠΕ. Ακούγοντας τον Κόβατς, έναν κορυφαίο προπονητή στο άθλημα αντιλαμβάνεσαι πόσο δρόμο έχει η χώρα μας για να φτάσει σε αυτό το επίπεδο και παικτικά και προπονητικά”, συμπληρώνοντας στο τέλος ότι “ελπίζω να βοηθήσουν πολλούς προπονητές αυτά τα σεμινάρια έτσι ώστε να προχωρήσουμε στην εξέλιξη του αθλήματος”.