ΕΠΣ Έβρου: Ελπίζει σε παραμονή από το… πουθενά η (σχεδόν υποβιβασμένη) Ένωση Οινόης

Η Ένωση Οινόης ήταν ο αδύναμος κρίκος του φετινού πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου.

Η νεανική ομάδα της Ορεστιάδας μετά τις 16 πρώτες αγωνιστικές ήταν σχεδόν σε όλους ξεκάθαρο ότι θα αποτελούσε τη μία ομάδα που θα υποβιβαζόταν στην Β’ Κατηγορία, καθώς ήταν στην τελευταία θέση με μόλις 3 βαθμούς, 11 λιγότερους από την προτελευταία ΑΕΚ Έβρου.

Πρωταθλήτρια πέρυσι στον Βόρειο Όμιλο της Β’ Κατηγορίας, ανέβηκε μεν με φιλοδοξίες, ωστόσο με έξι αγωνιστικές να απομένουν για την λήξη της φετινής Α’ Κατηγορίας Εβρου, ήταν βέβαιος μεν ο υποβιβασμός της, όχι όμως μαθηματικά.

Πριν διακοπεί το πρωτάθλημα, αρχικά για τα γνωστά επεισόδια στην μεθόριο με τους Τούρκους και τους πρόσφυγες και στην συνέχεια λόγο κορονοϊού, η Ενωση Οινόης είχε μάλιστα απειλήσει με αποχώρηση ως διαμαρτυρία για την αντιμετώπιση που είχε η ομάδα από την διαιτησία.

Πλέον όλοι αναμένουν αν θα ξαναρχίσουν τα πρωταθλήματα. Το πιο πιθανό είναι ωστόσο τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα να μην επανεκινήσουν και αν συμβεί αυτό, η Ενωση Οινόης μπορεί να ελπίζει ότι θα παραμείνει στα μεγάλα σαλόνια έστω και από το παράθυρο.

Για να συμβεί όμως αυτό θα πρέπει είτε να θεωρηθεί η χρονιά ως μη γενόμενη είτε να γίνει κάποια αναδιάρθρωση, βάσει της οποίας δεν θα υποβιβαστεί κανείς ενω θα ανεβουν κανονικά δύο ομάδες από τη Β’ Κατηγορία.

Το πως θα προκύψουν αυτές είναι επίσης όμως ένας καλός γρίφος.