Δηλώσεις Σάκη Τσιώλη για την μετά-κορονοϊού ποδοσφαιρική συνέχεια

Ο πολυπείρος Έλληνας τεχνικός, Σάκης Τσιώλης, με θητεία πολλών ετών σε αρκετές ομάδες της Superleague, μεταξύ των οποίων και η Ξάνθη (ένα μικρό πέρασμα το 2014), μίλησε στο αθλητικό ραδιόφωνο Metropolis 95,5 σχετικά με το αν θα πρέπει να ξεκινήσει το πρωτάθλημα εκ νέου, τις ημέρες που χρειάζονται οι ποδοσφαιριστές για να μπορέσουν να παίξουν αλλά και την επόμενη σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σάκη Τσιώλη στο Metropolis 95,5:


«Είμαι και εγώ όπως όλοι μέσα στον κορωνοϊό, έκανα μια ανασκόπηση με όσα έγιναν μέχρι τώρα στην καριέρα μου και ετοιμάζω ένα βιβλίο για τις προπονήσεις».

Για το αν θα πρέπει να ξεκινήσει το πρωτάθλημα: 
«Είναι πολύ ξεκάθαρα τα πράγματα για να χρειαστεί το VAR και με τους Ελληνες διαιτητές μπορεί να γίνει, δεν νομίζω να υπάρξει ιδιαίτερο πρόβλημα. Σίγουρα θα υπάρχει θέμα με τη συνοχή και το φορμάρισμα των παικτών. Αν υπάρξει μια μίνι προετοιμασία 15 ημερών μπορούν οι ποδοσφαιριστές να ολοκληρώσουν την σεζόν. Η λιγότερη ζημιά για το ποδόσφαιρο είναι να γίνουν τα παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών. Νομίζω πάντως πως στις άλλες κατηγορίες υπάρχει περισσότερο ενδιαφέρον για τις θέσεις των ομάδων, παρά η Σούπερ Λιγκ».

Για την επόμενη χρονιά: 
«Θα παίξει πολύ μεγάλο ρόλο αν θα ανταποκριθεί η κοινωνία και αν θα μπορέσει να ακολουθήσει το ποδόσφαιρο. Μπορεί να βγάλουμε ένα πιο υγιές ποδόσφαιρο, με περισσότερους Ελληνες ποδοσφαιριστές. Σίγουρα οι ομάδες που θα συμμετέχουν στην Ευρώπη θα έχουν άλλα δεδομένα, οι ομάδες κάτω από την 5η θέση μπορούν να επενδύσουν στο ελληνικό στοιχείο και να δούμε κάτι θετικό».