Στο CAS με διαδικασία – express προχωρά ο ΠΑΟΚ παρασύροντας στη Λωζάννη και την Ξάνθη

Μπορεί από την Ξάνθη να σιωπούν σε σχέση με ενδεχόμενη προσφυγή τους στο CAS, ωστόσο από τον ΠΑΟΚ διαρρέεται ακόμα πιο έντονα τις τελευταίες ώρες ότι προχωράει άμεσα στην προσφυγή στο CAS κατά της απόφασης από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη του και οι διεργασίες προχωρούν κανονικά όσον αφορά την έφεση που θα κατατεθεί στο CAS (έχει περιθώριο είκοσι ημερών από την ημερομηνία έκδοσης της απόφασης ως τις 5 Μαΐου για την ακρίβεια).

Το νομικό επιτελείο της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ βρίσκεται στη διαδικασία συγκέντρωσης όλων των απαραίτητων εγγράφων και ολοκληρώνει το φάκελο της υπόθεσης που θα αποσταλεί στο Διεθνές Διαιτητικό Αθλητικό Δικαστήριο της Λωζάννης.

Άμεσα θα ενημερωθεί το ελβετικό δικηγορικό γραφείο με το οποίο κατέληξε να συνεργαστεί η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την συγκεκριμένη υπόθεση. Πηγαίνοντας στο CAS, μοιραία οι ασπρόμαυροι παρασέρνουν εκεί και την Ξάνθη, ακόμα και αν ο Πανόπουλος δήλωσε ότι δεν έχει πρόθεση να προσφυγει εκει.

Στον ΠΑΟΚ δεν ασχολούνται με όσα διαρρέονται από την πλευρά του Ολυμπιακού, αναφορικά με την πρόθεση του να προσφύγει κι αυτός στο CAS, αντίθετα περιμένουν από το ανώτατο αθλητικό δικαστήριο να εξετάσει τα στοιχεία που θα κατατεθούν από πλευράς ΠΑΟΚ μπαίνοντας στην ουσία της υπόθεσης.

Μάλιστα, από τον ΠΑΟΚ τονίζουν ότι έχει ηδη επιλεγεί να προχωρήσουν με την κατάθεση της προσφυγής να γίνει μια εκδίκαση-express ευελπιστώντας η απόφαση του δικαστηρίου να έχει βγει μέχρι τα τέλη Ιουνίου. 

«Η προθεσμία λήγει στις 5 Μαΐου και βρισκόμαστε σε μια διαδικασία που ακολουθείται, πρέπει να μεταφραστούν εκατοντάδες σελίδες κειμένου και σε συνεργασία με Ελβετό δικηγόρο. Φαντάζομαι θα γίνει με την ταχεία διαδικασία, το CAS δικάζει από την αρχή», σχολίασε την Παρασκευή (24/4) ο εκ των νομικών του «Δικεφάλου», Τάκης Μπαλτάκος.