Πρόταση από τον Κυριάκο Κετσιεμενίδη για δύο ομίλους στη Β’ Εθνική και τέσσερις στη Γ’ Κατηγορία

Ο θρακιώτης προπονητής του Νέστου Χρυσούπολης Κυριάκος Κετσιεμενίδης εξέφρασε τον έντονο προβληματισμό του για το σύστημα διεξαγωγής του πρωταθλήματος της Football League και κατέθεσε τη δική του πρόταση για ένα διαφορετικό σύστημα διεξαγώγης των πρωταθλημάτων της Β’ και Γ’ Εθνικής.

Αναλυτικά, η άποψη του τεχνικόυ του Νέστου υπέρ της αναδιάρθρωσης τόσο των επαγγελματικών κατηγοριών και της Γ’ Εθνικής, όπως διατυπώθηκε στο Metrosport:

«Το Πρωτάθλημα της Football League έτσι όπως διεξάγεται φέτος είναι ανούσιο, παρ’ ότι οι περισσότερες, αν όχι όλες, οι ομάδες που συμμετέχουν είναι ιστορικές. Δεν εξυπηρετεί σε τίποτα, μόνο υπέρογκα έξοδα στοιχίζει στις ομάδες. Προτιμότερη είναι μια Β’ Εθνική σε δύο ομίλους, Βορρά και Νότου. Και η Γ’ Εθνική πρέπει να αλλάξει και να διεξάγεται σε τέσσερις ομίλους. Δεν εξυπηρετεί σε τίποτα να υπάρχουν νομοί με τρεις και τέσσερις εκπροσώπους, όταν οι ομάδες που ανεβαίνουν υποβιβάζονται γιατί δεν μπορούν να ανταποκριθούν, είτε οικονομικά, είτε οικονομικά. Με τέσσερις ομίλους και μία ή δύο ομάδες από κάθε νομό, το Πρωτάθλημα θα είναι πιο ανταγωνιστικό».