Επέστρεψε στην Ελλάδα ο πρώην της ΑΕ Κομοτηνής Θάνος Μαρούλης και μπαίνει σε καραντίνα 14 ημερών

Στην Ελλάδα επέστρεψε ο διεθνής πασαδόρος και πρώην παίκτης της ΑΕ Κομοτηνής, Θάνος Μαρούλης μετά τον σχεδόν ένα μήνα αποκλεισμό του στην Ελβετία. Ο ίδιος θα παραμείνει πλέον για 14 ημέρες σε καραντίνα όπως προβλέπεται από την Πολιτεία γι΄αυτούς που επιστρέφουν στο εξωτερικό.

«Υπήρχαν δύο πτήσεις Σάββατο και Κυριακή και επειδή δεν πήγαινε άλλο η κατάσταση αποφάσισα να επιστρέψω. Η πτήση ήταν με την Swiss Air σε συνεργασία με την Aegean. Μέσω του Π.Α.Σ.Α.Π. απευθύνθηκα στο υπουργείο πολιτικής προστασίας και τους ενημέρωσα για την κατάστασή μου και μου είπαν να επιστρέψω άμεσα με την πτήση της Swiss και δεν μπόρεσα να γυρίσω με το αυτοκίνητό μου, λόγω των κλειστών συνόρων» είπε στο volleynews ο Θάνος Μαρούλης και συνέχισε αναφορικά με τις διαδικασίες που πέρασε στο ξενοδοχείο Coral με το που προσγειώθηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

«Υπήρχε πολύ καλή οργάνωση στο αεροδρόμιο και με λεωφορεία πήγαν εμένα και τους υπόλοιπους ανθρώπους της πτήσης στο ξενοδοχείο Coral στη Γλυφάδα και υποβληθήκαμε σε εξέταση κορονοϊού. Μετά από 24 ώρες βγήκαν τα αποτελέσματα αρνητικά, όμως μπήκα σε καραντίνα για 14 ημέρες επειδή ήμουν στο εξωτερικό. Πλέον είμαι στο σπίτι που νοικιάσαμε με τον Μένιο Κοκκινάκη μέχρι να ηρεμήσει η όλη κατάσταση» κατέληξε.