Οι πέντε λόγοι που ενέπνευσαν τον Μάριο Παπάζογλου να αγαπήσει το βόλεϊ! (+photos)

Στο νέο challenge που ξεκίνησε η καραντίνα συμμετείχε και ο νεαρός πασαδόρος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και υιός του πρώην κεντρικού της ομάδας, Γιώργου Παπαζόγλου, Μάριος. Το challenge έχει ως σκοπό το ποστάρισμα των πέντε παιχτών που έκαναν του αθλητές να αγαπήσουν το βόλεϊ.

Αυτοί είναι ο Έρβινγκ Ενγκαμπέ, Γιώργος Παπάζογλου, Δημήτρης Τζούριτς, Γουιλφρέντο Λέον

Ο Έρβινγκ Ενγακπε είναι Γάλλος διεθνής σταρ του βόλεϊ και ένας από τους καλύτερους αθλητές αυτή την στιγμή στον κόσμο με πολλές διακρίσεις σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο. Αυτή την στιγμή αγωνίζεται στην Ρωσία και την ζάπλουτη, Ζένιτ Καζάν.

Ο Γιώργος Παπάζογλου είναι ο πατέρας του Μάριου. Έπαιξε σαν κεντρικός σε ΑΟ Ορεστιάδας, Ολυμπιακό και Εθνικό Αλεξανδρούπολης αλλά και στην Εθνική ΟΜάδα με πολλές επιτυχίες.

Ο Δημήτρης Τζούριτς είναι ο γνωστός σε όλους μας Εβρίτης διαγώνιος με μεγάλη καριέρα σε Ελλάδα και εξωτερικό αλλά φυσικά και αρχηγός της Εθνικής Ομάδας.

Ο Γουιλφρέντο Λέον είναι ένας ακόμα αστέρας του Παγκοσμίου Βόλεϊ, ο οποίος χαρακτηρίζεται για τα απίστευτα φυσικά προσόντα του και την φοβερή ικανότητα του μέσα στο γήπεδο. Αγωνίζεται στην θέση του ακραίου κατάγεται από την Κούβα αλλά αγωνίζεται με την φανέλα της Εθνικής Πολωνίας. Αυτή την στιγμή αγωνίζεται στην Ιταλία και την Περούτζια.

Ο Μικα Κριστενσον είναι από την Χαβάη των ΗΠΑ και είναι μέσα στους κορυφαίους πασαδόρους αυτή την στιγμή στον κόσμο. Αυτή την στιγμή αγωνίζεται στην Μοντένα της Ιταλίας και στην Εθνική Ομάδα των ΗΠΑ με πολλές επιτυχίες.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα κάνουν σπορ
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, υπαίθριες δραστηριότητες
Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα κάνουν σπορ