Μεγάλη δωρεά Ομίλου Olympia Group διοχετεύεται στο «Σισμανόγλειο»

Ο Όμιλος Olympia Group, δια του ιδιοκτήτη του Πάνου Γερμανού, πραγματοποιεί μεγάλη χορηγία στη Θράκη και ειδικότερα στη Ροδόπη. Ο Πάνος Γερμανός, ιδρυτής της ομώνυμης εταιρείας Γερμανός ΑΕ, της Public καθώς και της Sunlight που παράγει σε Ροδόπη και Ξάνθη, στο πλαίσιο της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης, προσέφερε μέσω του Ομίλου του Olympia Group μια σημαντική εταιρική χορηγία τεχνολογικού εξοπλισμού για να καλύψει τις ανάγκες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ΒΙΠΕ Κομοτηνής, των Δήμων Κομοτηνής και Μαρώνειας – Σαπών και ιδιαίτερα του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής «Σισμανόγλειο».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του «Χ» η δωρεά που κατευθύνεται μόνο προς το Νοσοκομείο Κομοτηνής ξεπερνά τα 50.000ευρώ. Αναλυτικά στοιχεία θα δοθούν στη δημοσιότητα την επόμενη εβδομάδα.

Με την προσφορά του Olympia Group και της SUNLIGHT το Νοσοκομείο Κομοτηνής καλύπτει σημαντικές ελλείψεις σε συσκευές οξυγονοθεραπείας, μόνιτορς, φορητούς απινιδωτές, κρεβάτια ΜΕΘ, πιεσόμετρα, στολές υψηλής προστασίας, χειρουργικές ποδιές, ποδιές μιας χρήσης για την προστασία του προσωπικού, αδιάβροχα ποδονάρια και κλίβανο αποστείρωσης. Η πρωτοβουλία αυτή συμβάλει στην αναβάθμιση του Νοσοκομείου σε μια κρίσιμη συγκυρία για να αντιμετωπίσει την κατάσταση μέχρι να ολοκληρωθεί το νέο νοσοκομείο που προσέφερε το Ίδρυμα Νιάρχος το 2025.

Την δωρεά έκανε γνωστή ο βουλευτής Ροδόπης ΝΔ Ευριπίδης Στυλιανίδης.

Πηγή:https://www.xronos.gr