Football League: Ελπίζει σε επανέναρξη του πρωταθλήματος ο Παντελής Ριζογιάννης

Τις δικές του ευχές στέλνει ο αρχηγός του ΑΟ Τρίκαλα Παντελής Ριζογιάννης. Ο αρχηγός της θεσσαλικής ομάδας σχολίασε αρχικά: “Χρόνια πολλά, εύχομαι ολόψυχα σε όλο τον κόσμο! Η Ανάσταση του Κύριου να είναι ένα ελπιδοφόρο μήνυμα για όλους”.

Στην συνέχεια ο Ριζογιάννης σημείωσε: “Παρακολουθωντας όπως όλοι μας τις εξελίξεις για το θέμα το Covid -19 τα μηνύματα είναι αισιόδοξα πλέον. Κατα την γνώμη μου ελπίζω να ξεκινήσει το πρωτάθλημα έτσι ώστε να τελειώσουμε αυτό που έχουμε ξεκινήσει από το πέρυσι το καλοκαίρι και στόχος ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Το ποσό δύσκολη ή εύκολη θα είναι η προσαρμογή εξαρτάται από εμάς τους ποδοσφαιριστές αλλά ήμαστε σε καθημερινή επαφή με όλους τους συμπαίχτες μου και κάνουμε προπονήσεις ατομικές βάση προγράμματος. Απλα αναμένουμε να βρεθούμε και πάλι όλοι μαζί ενωμένοι”.

Για το γήπεδο τόνισε: “Είχα την τύχη να δω τις εργασίες που γίνανε στο γήπεδο και νομίζω πως είναι ένα πραγματικό στολίδι. Σημασία έχει να τελειώσει το θέμα με τον κορονοϊό για να το χαρούν και οι φίλαθλοι μας”.

Ο Ριζογιαννης επέστρεψε το καλοκαίρι στα Τρίκαλα. Πρώτη φορά είχε πάει στην ομάδα πριν δέκα χρόνια, τότε ως δανεικός από την Ξάνθη. Με τη φανέλα του ΑΟΞ, όπου άνηκε για τέσσερα χρόνια, έκανε 41 συμμετοχές χωρίς να πετύχει κάποιο τέρμα. Τα 12 όλα κι όλα που έχει πετύχει στην καριέρα του τα πέτυχε στα Τρίκαλα και στην Δόξα Δράμας, όπου αγωνιζόταν μέχρι πρόπερσι.