Χαροπαλεύει λόγω κορονοιού συνεργάτης της Στεφανίας Λυμπερακάκη – Περιμένει πώς και πώς να έρθει στον Έβρο

Η 17χρονη Εβρίτισσα τραγουδίστρια Στεφανία Λυμπερακάκη, που επρόκειτο να εκπροσωπήσει την χώρα μας στη φετινή Eurovision, μίλησε από την Ολλανδία και δήλωσε σοκαρισμένη αφού συνεργάτης της νοσηλεύεται και χαροπαλεύει λόγω κορονοϊού.

Η νεαρή που ζει με τους μετανάστες γονείς της στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας και κατάγεται από τα χωριά Σοφικό Διδυμοτείχου και Θούριο Ορεστιάδας, λόγω ματαίωσης του διαγωνισμού πήρε το πράσινο φως προκειμένου να τραγουδήσει με τα χρώματα της Ελλάδας του χρόνου. Φωτογραφήθηκε αποκλειστικά για το protothema.gr στο σπίτι της στο Ρότερνταμ και μίλησε στην δημοσιογράφο Μαρί Λεμονιά για τις δύσκολες ώρες που βιώνει καθώς συνεργάτης της βρίσκεται στο νοσοκομείο έχοντας μολυνθεί από κορωνοϊό.


«Βιώνουμε δύσκολες στιγμές στην Ολλανδία.Οι νεκροί μας ξεπερνούν τους 3000 κι ο αριθμός αυξάνεται μέρα με την ημέρα. Όλοι ζούμε με τον φόβο ότι δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει. Βρίσκομαι κλεισμένη στο σπίτι μου, στο Ρότερνταμ, εδώ και τρεις εβδομάδες, παρακολουθώντας τα μαθήματα του σχολείου διαδικτυακά. Σε λίγες ημέρες μάλιστα δίνω και εξετάσεις. Δεν σας κρύβω ότι η ψυχολογία μου έχει επηρεαστεί από το γεγονός ότι συνεργάτης μου δίνει τον αγώνα του ενάντια στον επικίνδυνο ιό».

Stefania

Η Στεφανία, σούπερ σταρ στις «Κάτω Χώρες», αυτή την εποχή προετοιμάζεται για το μεγάλο τηλεοπτικό show «Europe shine a light» το οποίο θα αντικαταστήσει την φετινή Γιουροβίζιον. Το πρόγραμμα θα είναι μια μεγάλη παραγωγή της EBU και θα μεταδοθεί ζωντανά το Σάββατο 16 Μαϊου σε 46 χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα. Κατά την διάρκειά του θα τιμηθούν οι καλλιτέχνες και τα τραγούδια του φετινού διαγωνισμού ενώ θα προβληθεί και η χώρα μας μέσω ενός βίντεο 30 δευτερολέπτων.

Σταρ από παιδί


Δεκαεπτά ετών η Στεφανία Λυμπεράκη, «Stefania» όπως την γνωρίζουν στην δεύτερη πατρίδα της είναι ήδη δημοφιλής στο εξωτερικό, καθώς τραγουδά, πρωταγωνιστεί σε σειρές και έχει 300 χιλιάδες followers στα social media. Δεν τολμά να εμφανιστεί κάπου και οι συνομήλικοί της δίνουν αγώνα για να την πλησιάσουν προκειμένου να εξασφαλίσουν μια κουβέντα μαζί της ή και μια selfie.

Stefania1

Kυκλοφορεί μόνο υπό την προστασία του μάνατζέρ της και των ανθρώπων που χειρίζονται την δημόσια εικόνας της και παρά το γεγονός ότι κερδίζει αρκετά χρήματα, η ίδια αρκείται μόνο στο χαρτζιλίκι που διαθέτει ένα παιδί της ηλικίας της. Τα έσοδα από την δουλειά της τα διαχειρίζονται οι γονείς της προκειμένου να της τα δώσουν όταν εκείνη ενηλικιωθεί. Διαφημίσεις, guest σταρ σε παιδικές σειρές και ταινίες και τραγούδια στο YouTube που συγκεντρώνουν δύο ή και τρία εκατομμύρια views. Δίνει συναυλίες και γίνεται το αδιαχώρητο.

Stefania3

Θέλει να έρθει διακοπές στην Ελλάδα και να επισκεφθεί παππούδες και γιαγιάδες της στον Έβρο

Έφηβοι κυριολεκτικά στριγγλίζουν για να εξασφαλίσουν το μαγικό χαρτάκι εισόδου. Όσο για τις ημέρες της καραντίνας εξομολογείται: «Οι μέρες περνάνε με πολύ διάβασμα, γυμναστική ενώ η μοναδική διέξοδος για εμένα είναι η μουσική. Προσπαθώ να βρίσκω κάποιες ώρες μέσα στην μέρα να ασχολούμαι με αυτή καθώς είναι η μεγάλη μου αγάπη. Είναι μια δύσκολη περίοδος για όλη την Ευρώπη, όμως είμαι σίγουρη ότι θα το ξεπεράσουμε και θα βγούμε πιο δυνατοί από όλο αυτό. Περιμένω πως και πως να μπορέσω να έρθω για διακοπές στην Ελλάδα». Όπως άλλωστε έχει δηλώσει η ίδια, έρχεται με τους γονείς της στον Έβρο, για να δει τους παππούδες και τις γιαγιάδες της που μένουν στα χωριά Σοφικό και Θούριο.

Stefania4

Πηγή: https://www.protothema.gr