Πρόκριση για Ροδόπη και Ξάνθη στην επόμενη φάση του Δικηγορικού Πρωταθλήματος… Αθλητικών Γνώσεων

Μπορεί οι ποδοσφαιριστές των Δικηγορικών Συλλόγων να μην μπορούν να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους στο γήπεδο αλλά προσπαθούν να περνούν εποικοδομητικά το χρόνο τους.

Συγκεκριμένα ξεκίνησε το πρώτο διαδικτυακό πρωτάθλημα αθλητικών γνώσεων με την συμμετοχή εκπροσώπων όλων των Συλλόγων που μετέχουν και στο πρωτάθλημα.

Από την πρώτη φάση των 32 έγιναν την Τρίτη του Πάσχα οκτώ παιχνίδια και εξασφάλισαν την πρόκριση στην επόμενη φάση οι ομάδες της Ροδόπης και της Ξάνθης καθώς και οι ομάδες της Κέρκυρας, της Ρόδου, της Καβάλα, της Πέλλας, της Κοζάνης, του Βόλου, η ομάδα που φέρει το όνομα Αρμα και ο Σόλων.

Πάτρα και Sui Generis προκρίθηκαν με wild card λόγω των επιδόσεων των εκπροσώπων τους. Στόχος των διοργανωτών είναι να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων σε αθλητικό πάντα πλαίσιο ενώ στην επόμενη φάση θα συμπεριληφθούν ερωτήσεις από την ιστορία του Δικηγορικού Πρωταθλήματος, επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται ότι η τελική φάση του φετινού Πανελληνίου Πρωταθλήματος Δικηγορικών Συλλόγων είχε αποφασιστεί να γίνει στην Κομοτηνή, αλλά πλέον όλα είναι στον αέρα λόγω του κορονοϊού.