Ο Ντέμης μιλά για πρώτη φορά στη ζωή του για την Δέσποινα: «Όταν ήμουν πρόεδρος στην ΑΕΚ οι πιο μεγάλες εντάσεις μας» (+video)

Η Δέσποινα Βανδή είναι καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» της Δευτέρας του Πάσχα στον Antenna.

Η Βανδή μεταξύ άλλων μίλησε για τα 21 χρόνια σχέσης που συμπληρώνει φέτος με τον Ντέμη Νικολαΐδη. Η είδηση όμως είναι ότι στην εκπομπή μίλησε για πρώτη φορά για την Δέσποινα και ο ίδιος ο Αλεξανδρουπολίτης πρώην παίκτης και πρόεδρος της ΑΕΚ.

Βέβαια, δεν είπε και πολλά. Οπως σχολιάσε και η Δέσποινα Βανδή αμέσως μετά την προβολή του βίντεο, «έπρεπε να τον στριμώξετε πιο πολύ». Αποκάλυψε πώς έγινε η πρώτη γνωριμία στα μπουζούκια, πώς την πήρε ο ίδιος τηλέφωνο τρεις μήνες μετά και πώς κατάλαβε ότι δεν θα είναι αυτή μια σχέση που απλά θα περάσει.

«Πολύ σπουδαία γυναίκα», απάντησε ο Ντέμης όταν ρωτήθηκε να περιγράψει με μια φράση την σύζυγό του. Σε ερώτημα αν ζηλεύει επειδή δουλεύει στη νύχτα, ο Ντέμης σχολίασε: «Δεν είναι ο τύπος μου να ζηλεύω. Η νύχτα είναι διασκέδαση, έχει και το φλερτ. Δεν είναι όμως κακό το φλερτ».

Το αγαπημένο τραγούδι του Ντέμη από το ρεπερτόριο της Δέσποινας Βανδή; Το «Θυμήσου». Γιατί; «Δεν υπάρχει γιατί. Μου αρέσει η μελωδία, ο στίχος..», απαντά ο Εβρίτης σουπερστάρ.

Ο Ντέμης σχολίασε ότι δεν του έφερε αντίθεση η Δέσποινα Βανδή όταν της είπε για την πρόταση από την Ατλέτικο και πήγαν μαζί στη Μαδρίτη, ενώ εκείνη βρισκόταν σε τεράστια ανοδική τροχιά στην καριέρας της.

Όσο για τις πιο δύσκολες στιγμές του στην κοινή ζωή 21 ετών με την Δέσποινα; «Σίγουρα όταν ήμουν πρόεδρος της ΑΕΚ. Τότε γεννήθηκε η Μελίνα και έλειπα πολύ και μετέφερα προβλήματα της ομάδας στο σπίτι…»