Με καταγωγή από την Θράκη ο 35χρονος πατέρας που πέθανε στη Θεσσαλονίκη – Το νεώτερο θύμα κορονοϊού στη χώρα

Ακόμα δύο συμπολίτες μας κατέληξαν στην Ελλάδα από κορωνοϊό.

Πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για έναν άνδρα 35 ετών, ο οποίος νοσηλευόταν επί οκτώ ημέρες στο νοσοκομείο «Άγιος Δημήτριος» της Θεσσαλονίκης και δεν φαίνεται να είχε υποκείμενο νόσημα, και έναν άνδρα 75 ετών, που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού και είχε υποκείμενο νόσημα.

Έτσι ο αριθμός των νεκρών στη χώρα μας ανέρχεται πλέον σε 119.

Πληροφορίες από το νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος αναφέρουν πως ο 35χρονος καταγόταν από τη Θράκη, ήταν μουσουλμάνος, μόνιμος κάτοικος Θεσσαλονίκης, ξυλουργός στο επάγγελμα και παντρεμένος με ένα παιδί.  

Ο 35χρονος μεταφέρθηκε με ήπια συμπτώματα, τα οποία όμως διαρκούσαν τη Μεγάλη Τετάρτη. Του έγιναν δύο τεστ για κορωνοϊό. Το πρώτο βγήκε αρνητικό, ενώ το δεύτερο θετικό.

Το Μεγάλο Σάββατο άρχισε να ανεβάζει υψηλό πυρετό και η υγεία του επιδεινώθηκε απότομα. Διασωληνώθηκε αμέσως και απεβίωσε μετά από λίγα 24ωρα. 

Σύμφωνα με το ιατρικό ιστορικό, δεν υπέφερε από υποκείμενο νόσημα.

Ο θάνατος του 35χρονου άνδρα, που είχε μολυνθεί από κορονοϊό και κατέληξε σήμερα προβληματίζει τους γιατρούς. 

Ο άνδρας που δεν είχε υποκείμενο νόσημα παρουσίασε τα πρώτα συμπτώματα πριν από 8 ημέρες και μεταφέρθηκε στον Άγιο Δημήτριο στις 15 Απριλίου. Μετά από δύο ημέρες ανέβασε υψηλό πυρετό και διασωληνώθηκε.

«Χάσαμε ένα παιδί 35χρονο χωρίς υποκείμενα νοσήματα με ελεύθερο ιστορικό και μάλιστα σε άριστη κατάσταση με αιφνίδια όμως εισβολή. Εμείς τον είχαμε απο το Σάββατο τα ξημερώματα και χτες τα ξημερώματα τον χάσαμε» λέει η Διευθύντρια της ΜΕΘ του Αγίου Δημητρίου, κα Γλυκερία Βλαχογιάννη.

«Δεν είναι εύκολα τα πράγματα γι αυτό φωνάζουμε και λέμε καθίστε στο σπίτι» δηλώνει χαρακτηριστικά ο Αντιπρόεδρος εργαζομένων νοσοκομείου Άγιος Δημήτριος.

Ο ΣΚΑΙ βρέθηκε στην γειτονιά του 35χρονου άνδρα όπου κανείς δεν πιστεύει ότι το παλικάρι που την τελευταία φορά το είδαν να παίζει με την 1,5 έτους κόρη του έχασε την μάχη του με την ζωή.

Πηγή: https://www.zougla.gr/ και https://www.skai.gr/