Γ’ Εθνική: Επιστρέφει στο Άβατο μετά από χρόνια ο Άρης! Εγκρίθηκε κονδύλιο 500.000€ για το νέο γήπεδο

Η διακοπή στην αγωνιστική δράση λόγο κορωνοιού βρήκε τον Άρη Αβάτου στην έκτη θέση της κατάταξης στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, οκτώ βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και τον συμπολίτη Ορφέα Ξάνθης και πιθανότατα θέλει έναν ίσως και κανένα για την παραμονή του στις τρεις αγωνιστικές που απομένουν, στην περίπτωση που ληφθεί απόφαση για ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων.

Ο προπονητής της ομάδας Αλέκος Ξανθόπουλος μίλησε στην Ώρα για Σπορ πετώντας και την βόμβα περί επιστροφής της ομάδας μετά από χρόνια στο χωριό του Αβάτου, με την περιπλάνηση σε άλλα γήπεδα του Νομού Ξάνθης, με ένα κονδύλιο που πεχει εγκριθεί κοντά στις 500.000 ευρώ ενώ η ομάδα διαθέτει και ένα όμορφο και προσεγμένο αθλητικό κέντρο στα Βαφέικα.

Ο Δραμινός προπονητής δήλωσε στην Ωρα: «Η ομάδα έχει όλες τις προϋποθέσεις για να αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική. Διαθέτει ένα πολύ ωραίο αθλητικό κέντρο, ενώ επιθυμία μας είναι να κάνουμε την έδρα μας μέσα στο χώριο, στο Άβατο, σκοπός για τον οποίο έχει εγκριθεί ένα ποσό γύρω στις 500.000 ευρώ, που θα διατεθούν για τις εργασίες στο γήπεδο. Αν πάνε όλα καλά, μάλιστα, περίπου τον Νοέμβριο με Δεκέμβριο το γήπεδο θα είναι έτοιμο».