Α2 Ανδρών: Ποίοι θα συμμετέχουν από ΑΕ Κομοτηνής, Άθλο Ορεστιάδας και Ερμογένη Ξάνθης στην κρίσιμη τηλεδιάσκεψη με την ΕΟΠΕ

Την Τετάρτη είναι προγραμματισμένη και η τηλεδιάσκεψη για την Α2 Ανδρών έτσι ώστε να αρχίσουν οι συζητήσεις για το μέλλον του πρωταθλήματος σε Βορρά και Νότο, στην οποία θα συμμετάσχουν οι ΑΕ Κομοτηνής, Άθλος Ορεστιάδας και Ερμογένης Ξάνθης.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ThrakiSportS, από πλευράς ΑΕ Κομοτηνής θα συμμετέχει, ο έφορος του τμήματος, Τάσος Πετρίδης, από πλευράς Άθλου Ορεστιάδας, ο προέδρος της ομάδας, Γιώργος Τσολακίδης ενώ τέλος από τον Ερμογένη Ξάνθης στην κρίσιμη τηλεδιάσκεψη θα συμμετέχει ο πρόεδρος της ομάδας, Δημήτρης Μακρυνίτσας.

Οι τρεις Θρακιώτικες ομάδες έχουν στραμμένο το ενδιαφέρον τους στην εν λόγω συνάντηση η κάθε μία για ξεχωριστό λόγο. Αρχικά η ΑΕ Κομοτηνής και ο Άθλος Ορεστιάδας, οι οποίοι καταλαμβάνουν την δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα του βαθμολογικού πίνακα, σαφώς θα μπουν και στην παραπάνω κουβέντα που θα γίνει για την δημιουργία της Pre League, η οποία έχει εξαγγελθεί από πολλούς και με προϋποθέσεις. Προϋποθέσεις τις οποίες θα θέσουν και οι δύο ομάδες προς την ΕΟΠΕ για να συμμετέχουν στο νέο αυτό πρωτάθλημα. Αντίθετα ο Ερμογένης Ξάνθης κοιτάει και προς τα επάνω αλλά και προς τα κάτω. Μπορεί να μην κινδυνεύει για υποβιβασμό αφού είναι στην 8η θέση και τρεις βαθμούς πάνω από τον υποβιβασμό (αν υποβιβασθούν τρεις ομάδες) εφόσον το πρωτάθλημα λήξει χωρίς να ολοκληρωθούν οι αγώνες. Ωστόσο οι άνθρωποι της ομάδας δεν θα είναι απόλυτα αντίθετοι στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, καθώς όπως αναφέρουν οι αγώνες κρίνονται στα γήπεδα. Παράλληλα όμως θα ακούσουν τις προτάσεις για το μέλλον του πρωταθλήματος και θα κρίνουν αναλόγως.