Γενέθλια εν μέσω καραντίνας αλλά με πολλές θρακιώτικες ευχές για τον Δημήτρη Κουτσόπουλο

Γενέθλια για τον πρώην τερματοφύλακα του Πανθρακικού Δημήτρη Κουτσόπουλο εν μέσω καραντίνας! Τη Δευτέρα του Πάσχα κλείνει τα 42 του χρόνια, γεγονός που δεν ξέχασαν (χάρη στο facebook) οι φίλοι και πρώην συμπαίκτες του από την Κομοτηνή, καθώς τον βομβάρδισαν από το πρωί με ευχές.

O Καρδιτσιώτης τερματοφύλακας έπαιξε 75 παιχνίδια από το 2010 έως το 2014 με την ομάδα του Πανθρακικού σε Football League και Super League, πραγματοποιώντας πολύ σταθερές εμφανίσεις που τον καθιέρωναν σχεδόν κάθε χρόνο σε βασικό γκολκίπερ της ομάδας.

Μάλιστα ήταν βασικός σε όλη την χρονιά 2011-12 όπου ο Πανθρακικός πήρε το εισιτήριο για την Α’ Εθνική χωρίς να ηττηθεί στην έδρα του τερματίζοντας στην πρώτη θέση, ενώ την επόμενη χρονιά αν και δεν ξεκίνησε βασικός, αφού προτιμήθηκε ο Μαυροβούνιος Άντι Αντίλοβιτς, έπαιξε στα τελευταία κρίσιμα παιχίδια όπου ο Πανθρακικός κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή του ενώ έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

O Δημήτρης Κουτσόπουλος ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα το 1996 στον Πανηλειακό και από τότε μέχρι το 2017 έπαιξε σε Νάουσα, Αναγέννηση Καρδίτσας από όπου κατάγεται, Λεωνίδιο, Μεσσηνιακό, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Αναγέννηση Καρδίτσας για δεύτερη φορά, Πανθρακικό, Απόλλωνα Σμύρνης, τρίτο πέρασμα από Αναγέννηση Καρδίτσας και ΑΟ Σελλάνων.

Πάντως, γεγονός είναι ότι έξι χρόνια πριν είχε μάθει την ημέρα των γενεθλίων του ότι δεν θα συνεχίσει στον Πανθρακικό, όπως ανέφερε το τότε ρεπορτάζ του ThrakiSportS. Παρόλα αυτά, όχι απλά δεν κρατάει κακία αλλά χαρακτηρίζει την Κομοτηνή δεύτερη πατρίδα του, όπως είχε εκμυστηρευθεί σε συνέντευξή του στο ThrakiSportS όταν είχε ανέβει ως αντίπαλος με την Αναγέννηση Καρδίτσας, τρεισίμισι χρόνια πριν, λίγο πριν αποσυρθεί από τα επαγγελματικά πρωταθλήματα η ομάδα της Ροδόπης…