Super League: Δεδομένη θεωρούν στον ΠΑΟΚ την προσφυγή (και) της Ξάνθης στο CAS

Μπορεί από την πλευρά της Ξάνθης ο Χρήστος Πανόπουλος να έχει δηλώσει σε όλους τους τόνους ότι δεν πρόκειται να προσφύγει σε κανένα CAS και να διεθνοποιήσει το θέμα κάνοντας ενδεχομένως κακό στην πατρίδα του, ωστόσο στον ΠΑΟΚ έχουν άλλη αντίληψη.

Οπως προκύπτει από τα ρεπορτάζ στην Θεσσαλονίκη, οι άνθρωποι του δικεφάλου του Βορρά θεωρούν δεδομένη την προσφυγή και της Ξάνθης στο Ανώτατο Διεθνές Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο της Λωζάννης. Χαρακτηριστικά τονίζεται ότι η προσφυγή σε αυτό «θα γίνει με την επιλογή της ταχείας διαδικασίας».

Ο επίσημος ΠΑΟΚ θα επικαλεστεί την ανάγκη, η υπόθεση να κλείσει πριν την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν και με βάση της εκτιμήσεις που κάνουν στον «δικέφαλο» είναι εφικτό το CAS να εκδώσει την απόφαση μέσα σε δύο μήνες από τη μέρα που θα κατατεθεί η προσφυγή.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν τα σχετικά ρεπορτάζ, «ο ΠΑΟΚ θα καταθέσει αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά την διάρκεια της διαδικασίας στο CAS και θα ζητήσει να συνεκδικαστεί η υπόθεση μαζί με την Ξάνθη». Για να υπάρξει συνεκδίκαση με την Ξάνθη ωστόσο, αυτό προϋποθέτει ότι θα υπάρξει προσφυγή και της Ξάνθης.

Μένει να φανεί αν στον ΠΑΟΚ ξέρουν κάτι παραπάνω αναφορικά με τις κινήσεις της θρακιώτικης ΠΑΕ σε σχέση με αυτά που έχει ανακοινώσει ο ίδιος ο Χρήστος Πανόπουλος.