Επέτειος: Πέντε χρόνια από τον τίτλο της ΑΕ Κομοτηνής στην ΕΚΑΣΑΜΑΘ και την άνοδο στη Γ’ Εθνική (+photos +videos)

Πέντε χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την επικράτηση της ΑΕ Κομοτηνής μέσα στις Σέρρες επί του Πανσερραϊκού και την ανάδειξή της σε πρωταθλήτρια ΕΚΑΣΑΜΑΘ με την ταυτόχρονη άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Μπορεί η 18η Απριλίου του 2015 να μην ήταν Μεγάλο Σάββατο, όμως ήταν και τότε Σάββατο και αποδείχθηκε το πιο μεγάλο στην σύγχρονη ιστορία των κιτρινόμαυρων της Κομοτηνής. Με τον Βασίλη Στοάκη στον πάγκο και μια ομάδα αχτύπητη, η ΑΕΚ κατάφερνε να εξασφαλίσει τον τίτλο και να ανέλθει στα εθνικά πρωταθλήματα.

Η άνοδος αμφισβητήθηκε από τον Αστέρα Καβάλας που για μερικές μέρες απειλούσε με δικαστικές προσφυγες, υποστηρίζοντας ότι έπρεπε να τηρηθούν διαφορετικά κριτήρια στην ισοβαθμία. Ωστόσο η προκήρυξη ήταν σαφής και εν τέλει αναγκάστηκαν μερικές μέρες μετά να παραδεχθούν και από τον Αστέρα την δίκαιη άνοδο της ΑΕ Κομοτηνής.

Μια άνοδο που το βράδυ της 18ης Απριλίου του 2015, αμέσως μετά την επιστροφή της αποστολής από τις Σέρρες, είχε γιορταστεί στο “Ηχοδρόμιο” με την κούπα να μεθά παίκτες, προπονητικό τιμ και διοίκηση με το νέκταρ της επιτυχίας: του τίτλου στην ΕΚΑΣΑΜΑΘ και της ανόδου στα Εθνικά Πρωταθλήματα.

Το ThrakiSportS αν και λόγω τεχνικού προβλήματος ήταν εκτός αέρα τότε, ήταν το μόνο μέσο της Θράκης που είχε ακολουθήσει την αποστολή και είχε καλύψει στιγμή προς στιγμή εκείνη την επιτυχία μέσα από ένα προσωρινό μπλογκ που είχαμε δημιουργήσει. Δυστυχώς κατά τη μεταφορά από τον έναν σέρβερ στον άλλον έχουν χαθεί κάποιες φωτογραφίες, αλλά και αυτές που ακολουθούν μαζί με τα βίντεο και τα θέματα που ανέβηκαν τότε αρκούν για να ας βάλουν στο κλίμα. Ηταν τέτοια μέρα, 5 χρόνια πριν…