Super League: Ο Κλωναρίδης το «φρένο» της ΑΕΚ και στο… βάθος Ουζουνίδης

Η «επίσκεψη» του κορωνοϊού και το lockdown που έφερε σε κάθε μορφή αγωνιστικής δραστηριότητας κλείνοντας (και) τους ποδοσφαιριστές στα σπίτια τους, μοιραία πηγαίνει πίσω (και) τις εσωτερικές υποθέσεις που αφορούν τις συζητήσεις για συμβόλαια που λήγουν το καλοκαίρι.

«Στο target group των προσεχώς ελεύθερων παικτών στην ΑΕΚ, συμπεριλαμβάνεται και ο Βίκτωρας Κλωναρίδης», επισημαινει σε άρθρο του τη Μεγάλη Πέμπτη το sdna και προσθέτει: «Η αλήθεια είναι πως ο 28χρονος επιθετικός δεν διανύει την καλύτερη χρονιά του την τρέχουσα σεζόν. Το πρόβλημα τραυματισμού που έβγαλε και τον ταλαιπώρησε, είχε ως αποτέλεσμα να χάσει ένα μεγάλο αριθμό αγώνων για 3,5 μήνες το διάστημα Οκτώβριος – Ιανουάριος».

Μετά την επιστροφή του ο Μάσιμο Καρέρα χωρίς να τον κάνει «ενδεκαδάτο» (βλ. βασικό) του έδωσε χρόνο συμμετοχής, με τον «Κλώνα» να μετρά συνολικά μέσα στη σεζόν 10 συμμετοχές, 2 γκολ. Φτάνουν όμως αυτές οι επιδόσεις για να του προσφέρουν το προσεχές καλοκαίρι ένα νέο συμβόλαιο συνεργασίας με την «Ένωση»;

«Οι πιθανότητες θα΄λεγε κανείς πως είναι μοιρασμένες και πολλά θα εξαρτηθούν και από τα «θέλω» που θα ρίξει στο τραπέζι ο παίκτης για να συνεχίσει…αμετάθετος στα Σπάτα. Το σίγουρο πάντως είναι πως στην γωνία υπάρχουν ομάδες που είναι έτοιμες να σηκώσουν μεταγραφικά μανίκια σε περίπτωση που ο Κλωναρίδης δεν συνεχίσει στην ΑΕΚ», επισημαίνει το sdna.

Θετικό report για τον ποδοσφαιριστή, παρά την φτωχή φετινή σεζόν που διανύει, διατηρούν τόσο σε άλλες σουπερλιγκάτες ομάδες, όσο και στην Κύπρο. Στο «νησί της Αφροδίτης» μάλιστα ένα από τα πρόσωπα που ρίχνει κλεφτές ματιές προς τον Κλωναρίδη, είναι ένας παλιός του γνώριμος με τον οποίο συνεργάστηκε εις διπλούν, τόσο στον Παναθηναϊκό, όσο και στην ΑΕΚ.

Και το όνομα αυτού, Μαρίνος Ουζουνίδης. «Ο Εβρίτης τεχνικός του ΑΠΟΕΛ γνωρίζεται πολύ καλά με τον επιθετικό της ΑΕΚ και από την στιγμή που χωρίσει τους δρόμους του με την «Ένωση», είναι ένα από τα ονόματα παικτών που αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα που συγκεντρώνουν πολλές πιθανότητες να παίξουν δυνατά για την ομάδα της Λευκωσίας», σχολιάζει το sdna.