Περιφερειακοί προπονητές και μέλη της Εθνικής Παίδων σε διαδικτυακό προπονητικό πρόγραμμα της ΕΟΠΕ

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η πρώτη τηλεδιάσκεψη – προπόνηση της Εθνικής Παίδων αλλά παράλληλα η διαδικτυακή επιμόρφωση και των ΠΟΠ κάθε Ένωσης όπως οι Μάκης Δημητριάδης, Γιώργος Ανδραβίζος, Χριστίνα Πεταλά και Θεόδωρος Χουσίδης από πλευράς ΕΠΕΣΘΡ και ο λίμπερο του Έβρου Σουφλίου και της Εθνικής Παίδων, Μουχταρίδης Θάνος.

Παρακάτω η ανακοίνωση της ΕΟΠΕ:

Το πρώτο προπονητικό πρόγραμμα μέσω τηλεδιάσκεψης προσαρμοσμένο στο «Μένουμε Σπίτι» πραγματοποίησε η Ε.Ο.ΠΕ. την Μεγάλη Τρίτη με τους αθλητές και τις αθλήτριες των Εθνικών ομάδων Παίδων-Κορασίδων σε συνεργασία με την μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Sports Excellence.

Υπεύθυνος του προγράμματος είναι ο καθηγητής ΣΕΦΑΑΑ του Καποδιστριακού Χάρης Τσολάκης, ενώ το πρόγραμμα προπόνησης αλλά και το σεμινάριο που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα παρακολούθησαν οι ομοσπονδιακοί προπονητές και οι Π.Ο.Π.. Η θεματολογία του προγράμματος αφορά την βελτίωση της αερόβιας ικανότητας, της δύναμης και της αντοχής, ενώ συζητήθηκαν και ψυχολογικά θέματα για τους αθλητές και τις αθλήτριες, αλλά και πρόγραμμα διατροφής κατά την περίοδο παραμονής στο σπίτι.

Οι προπονήσεις μέσω τηλεδιάσκεψης θα γίνονται δύο φορές την εβδομάδα, κάθε Τρίτη και Πέμπτη στις 14.30.