Θετικός στον κορονοϊό ο πιστός οπαδός του ΑΟΞ στη Νέα Υόρκη και γνωστός δημοσιογράφος Δημήτρης Φιλιππίδης

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο θρακιώτης δημοσιογράφος και πιστός οπαδός του ΑΟΞ στη Νέα Υόρκη Δημήτρης Φιλιππίδης, όπως ο ίδιος γνωστοποίησε στους φίλους του μέσω του προσωπικού του προφίλ στο facebook.

Ο ίδιος έκανε το τεστ και όπως έμαθε από τα αποτελέσματα το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας, αποδείχθηκε ότι είναι θετικός στον νέο κορονοϊό που σαρώνει ειδικά στην αμερικανική μεγαλούπολη, μόνο στην οποία έχει προκαλέσει τον θάνατο άνω των 10.000 ανθρώπων.

Ο Δημήτρης Φιλιππίδης δείχνει για την ώρα να περνά ελαφρά την ασθένεια, χωρίς να κρύψει το λογικό και αυτονόητο: ότι φοβάται αλλά και ότι δεν χάνει την πίστη του ότι θα βγει νικητής. Μάλιστα δεν χάνει το χιούμορ του: «Πήγαινα για το τεστ και μου έλεγαν να πανε ολα θετικά! Ε, θετικά πήγανε! Θετικό κρούσμα! Μόνο με χαμογελο θα το κερδίσουμε ρε!».

Ο Δημήτρης Φιλιππίδης είναι γιος παλιού παίκτη της Ασπίδας Ξάνθης και αποτελεί πολύ αγαπημένο πρόσωπο στις τάξεις των οπαδών του ΑΟΞ, καθώς συχνά φοράει την φανέλα της θρακιώτικης ομάδας στο Μανχάταν και άλλα μέρη της Αμερικής. Κάνει καθημερινά ενημερωτικές εκπομπές στον Hellas FM, ομογενειακό ραδιόφωνο της Νέας Υόρκης ενώ είναι ανταποκριτής πολλών ελληνικών και κυπριακών μέσων ενημέρωσης στις ΗΠΑ.

Επίσης είναι πρόεδρος της Παμακεδονικής Ομοσπονδίας στις ΗΠΑ και με αυτήν την ιδιότητα υπήρξε από τους διοργανωτές και ομιλητές στα συλλαλητήρια για την Συμφωνία των Πρεσπών πριν δύο χρόνια. Στην φωτογραφία εικονίζεται μαζί με τον Βασίλη Τοροσίδη κατά τα παιχνιδια της Εθνικής Ομάδας στις ΗΠΑ το 2014 πριν το Μουντιάλ της Βραζιλίας, στο Μανχάταν με τη φανέλα του ΑΟΞ αλλά και από τα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία.

Μετά την επισημοποίηση ότι βρέθηκε και στον ίδιο θετικό κρούσμα, ανέβασε προς όλους τους φίλους του τα ξημερώματα, ώρα Ελλάδος, ένα χειρόγραφο μήνυμα που ήδη έχει προκαλέσει εκατοντάδες αντιδράσεις, κοινοποιήσεις και σχόλια – πολλά από τα οποία και από φίλους του στην Θράκη και ιδίως στην Ξάνθη, που του εύχονται περαστικά και γρήγορα, να βγει δυνατός και από αυτήν την περιπέτεια…

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο