«Τιμή να αποτελούμε συνεχιστές μιας τεράστιας αθλητικής και πολιτιστικής κληρονομιάς» τα λόγια του Μάνταλου για τα γενέθλια της ΑΕΚ

Δηλώσεις στην αθλητική εφημερίδα «Ωρα των Σπορ» έκανε ο θρακιώτης ποδοσφαιριστής και αρχηγός της ΑΕΚ, Πέτρος Μάνταλος, σχετικά με την συμπλήρωση 96 ετών από την ίδρυση του συλλόγου.

Συγκεκρίμενα, ο Κομοτηναίος επιθετικός μέσος δήλωσε υπερήφανος που αυτός και οι συμπαίκτες του υπερασπίζονται τη μεγάλη αυτή ιστορία του συλλόγου, ενώ τόνισε πως αποτελεί τιμή να αποτελούν τους συνεχιστές μίας τεράστιας αθλητικής αλλά και πολιτιστικής κληρονομιάς.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Μάνταλου:

«Πρόκειται για τα πιο παράξενα γενέθλια της ΑΕΚ, είναι η αλήθεια, γιατί δεν μπορούμε να τα γιορτάσουμε όλοι μαζί στο γήπεδο!

Ας ευχηθούμε όλα να περάσουν, να βγούμε όλοι υγιείς και νικητές από την περιπέτεια που περνάμε και πολύ σύντομα να απολαμβάνουμε και πάλι αυτό που τόσο αγαπάμε, αυτό που τόσο μας έχει λείψει.

Για όλους εμάς που φοράμε σήμερα την κιτρινόμαυρη φανέλα με το έμβλημα του Δικέφαλου Αετού στο στήθος αποτελεί τιμή, αλλά και βαρύ ιστορικό χρέος το ότι αποτελούμε τους συνεχιστές μίας τεράστιας αθλητικής αλλά και πολιτιστικής κληρονομιάς.

Είμαστε υπερήφανοι αλλά και υποχρεωμένοι να υπερασπιζόμαστε καθημερινά αυτή την 96χρονη ιστορία σε όλα τα επόμενα βήματα μέχρι την επιστροφή της ομάδας στην ιστορική μας έδρα. Μέχρι τον επόμενο μεγάλο σταθμό αυτής της υπέροχης διαδρομής! Χρόνια πολλά στην ομάδα μας!»