Ξέσπασμα Σταυρακάρα για όσα συμβαίνουν στον Δήμο Ξάνθης αναφορικά με τον Covid-19

Ξέσπασε το βράδυ της Κυριακής ο Πάνος Σταυρακάρας με όσα συμβαίνουν στον Δήμο Ξάνθης σε σχέση με την πανδημία του κορονοϊού, μετά και από τις τελευταίες εξελίξεις και τα νέα αυστηρά μέτρα που αναμένεται να ανακοινωθούν.

Ενας από τους ανθρώπους που έχουν γράψει μεγάλη ιστορία στον αθλητισμό της πόλης, ιδίως στο μπάσκετ βέβαια, δήλωσε προβληματισμένος αλλά και στεναχωρημένος, αναζητώντας τον δικό του ρόλο στα δρώμενα – αν και δημοτικός σύμβουλος.

Έγραψε χαρακτηριστικά στο προσωπικό του προφίλ στο facebook:

Πραγματικά προβληματισμένος αλλά και στεναχωρημένος, για όλα αυτά που συμβαίνουν στο Δήμο μας!
Σε ένα Δήμο που συμμετέχω και ως δημοτικό σύμβουλος.
Σε ένα Δήμο που ειλικρινά ψάχνω να ανακαλύψω ποιος είναι ο ρόλος μου.
Σε ένα Δήμο που ποτέ δε ρωτήθηκα ούτε για τα άσχημα ούτε φυσικά και για τα καλά.
Σε ένα Δήμο που θεωρώ ότι με τις ιδέες μου θα μπορούσα να συνδράμω ώστε να αποφύγουμε κάποια από τα προβλήματα των ημερών.
Σε ένα Δήμο που δεν έχω καμία μα καμία διάθεση πολιτικής φιλοδοξίας αλλά και επαγγελματικής αποκατάστασης.
ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΟΥ
Με υπομονή και πλέον πιο αυστηρά μέτρα ο καθένας μας για τ αγαπημένα του πρόσωπα ….θα περάσει και αυτό!!

Πολλές οι αντιδράσεις και από τον χώρο του αθλητισμού στο ξέσπασμά του. Απομονώνουμε μερικές που καταγράφηκαν μόλις την πρώτη ώρα από το ποστάρισμά του στο facebook.

Ο Δημήτρης Αποσκίτης έγραψε: Αν και μακρυα και σε χιλιόμετρα αλλα και σε χρόνο που ημουν εκεί, εχω να πω ενα πράγμα. Απο τους πιο άξιους Ξανθιώτες που γνώρισα, με βασικό του χαρακτηριστικό την αγάπη για την πόλη που και εγώ λατρεύω είναι ο Πάνος. Υπομονή σε όλους και αφήστε τους ικανούς να προσφέρουν !!!!!

Ο Γιώργος Σουπιάδης σχολίασε: «Μπράβο Πάνος Σταυρακαρας για την τοποθέτηση σου.» Ο Σάκης Μουχταρίδης πρόσθεσε: «Παναγιώτη θα χαρώ στο μέλλον κάτι παραπάνω από αυτό που είσαι τώρα. Χρειαζόμαστε νέους ανθρώπους σαν και εσένα».

Ο Γιώργος Στεφανίδης έγραψε: «Καλή δύναμη και υπομονή στα μικρά παιδιά όλων μας!Αυτά βιώνουν τον εγκλεισμό περισσότερο από όλους!!!».

Ο Γιάννης Κουτσογιάννης συμπλήρωσε: «Δυστυχώς για εσένα, ευτυχώς για εμάς, ο δρόμος που διάλεξες είναι μονόδρομος..Το κεφάλι κάτω με ορθανοιχτα μάτια κ μυαλό για να φέρεις σε πέρας ότι οραματίστηκες..»