Τηλεδιάσκεψη της ΕΟΠΕ με Κεμανετζή και λοιπούς προέδρους Ενώσεων για τον μέλλον των Πρωταθλημάτων

Όπως ανακοίνωσε η ΕΟΠΕ από χθες (10/4) ξεκίνησαν οι τηλεδιασκέψεις με όλους τους φορείς του αθλήματος, τις Ενώσεις και τις κατά τόπους Τοπικές Επιτροπές, άρα και την ΕΣΠΕΘΡ.

Πέρα από τις παραπάνω τηλεδιασκέψεις θα πραγματοποιηθούν και τηλεδιασκέψεις με τα σωματεία των ομάδων που αγωνίζονται στα μεγάλα πρωταθλήματα, όπου το ενδιαφέρον μας στρέφεται στην Α2 Ανδρών και Γυναικών.

Στην τηλεδιάσκεψη της Παρασκευής συμμετείχαν ο Γραμματέας της Ε.Ο.ΠΕ. Νεκτάριος Χαλβατζής, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αθηνών και Ανατολικής Αττικής Κώστας Αλαγιάννης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Δυτικής Αττικής Γιώργος Κογκαλίδης, ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Θεσσαλονίκης Γιώργος Διονάς, ο Πρόεδρος της Ένωσης Πελοποννήσου Θόδωρος Κανελλόπουλος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κρήτης Ανδρέας Γιαννόπουλος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Θράκης-Ανατολικής Μακεδονίας Ειρήναρχος Κεμανετζής, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρικής Ελλάδας Αστέριος Πατσιαούρας, ο Πρόεδρος της Ένωσης Δυτικής Ελλάδος Άγγελος Μπάντιος και ο Πρόεδρος της Ένωσης Μακεδονίας, Πυθαγόρας Δημητριάδης.

Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας έχει ως εξής:

Ξεκινούν οι τηλεδιασκέψεις της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης με όλους τους φορείς του αθλήματος για να συζητηθεί η κατάσταση που επικρατεί στο Ελληνικό Βόλεϊ και για τα θέματα των πρωταθλημάτων που έχουν προκύψει μετά τις αναστολές λόγω του COVID-19.

Οι τηλεδιασκέψεις ξεκίνησαν σήμερα (10/4) με τις Ενώσεις Σωματείων Πετοσφαίρισης και θα ακολουθήσει η αντίστοιχη με τις Τοπικές Επιτροπές (24 Απριλίου), ενώ θα ακολουθήσουν τηλεδιασκέψεις με εκπροσώπους των σωματείων των Εθνικών Πρωταθλημάτων (ευθύνης Ε.Ο.ΠΕ.) με το παρακάτω πρόγραμμα:

Volleyleague Γυναικών – Μ. Τρίτη 14 Απριλίου

Pre League Γυναικών – Μ. Τετάρτη 15 Απριλίου

Α2 Γυναικών – Τρίτη 21 Απριλίου

Α2 Ανδρών – Τετάρτη 22 Απριλίου