Super League: Τον νέο Μπάρκα θέλει ο ΠΑΟΚ για αντι-Ζίφκοβιτς και αντι-Πασχαλάκη

Αρκετές ανακατατάξεις θα έχει το ρόστερ του ΠΑΟΚ το καλοκαίρι ο οποίος θα αντικαταστήσει βασικά ονόματα του ρόστερ, των οποίων το μέλλον θεωρείται αβέβαιο για διάφορους λόγους.

Οι Θεσσαλονικείς σκοπεύουν να επενδύσουν αρκετά και σε Έλληνες παίκτες, με τον 19χρονο πορτιερο του Ατρομήτου Χρήστο Μανδά να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο, τον νέο Βασίλη Μπαρκα του Ατρομήτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνθρωποι του Δικεφάλου έχουν σε μεγάλη εκτίμηση τον ταλαντούχο τερματοφύλακα του Ατρομήτου που με τον Σάββα Παντελίδη στον πάγκο αγωνίστηκε 8 φορές στο πρωτάθλημα και μια στο κύπελλο, ενω συνολικά έχει σε 3 σεζόν 10 αγώνες πρωταθλήματος και 3 κυπελλου με τους Περιστεριώτες. Μάλιστα ο Ατρόμητος ενδιαφέρεται και για τον Άμπαντ της Ξάνθης αφού φημολογέιται οτι και ο Μέγερι βολιδοσκοπείται από τον Άρη.

Πρόκειται άλλωστε για έναν παίκτη που θεωρείται ίσως το μεγαλύτερο ταλέντο της γενιάς του στη θέση του τερματοφύλακα που έγινε επαγγελματιας στα 16 του και με ρήτρα κοντά στα 2 εκατομμύρια. Κατά το παρελθόν το όνομά του εκτός του ΠΑΟΚ έχει “παίξει” για τον Ολυμπιακό, αλλά και τον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με το sportdog oι νταμπλούχοι Ελλάδας κατά πάσα πιθανότητα θα κινηθούν για την απόκτηση τουλάχστον ενός τερματοφύλακα το καλοκαίρι. Ο Ζίβκοβιτς προβλημάτισε με τη φετινή του απόδοση και ο Πασχαλάκης είχε επίσης σκαμπανεβάσματα, ενώ τα σενάρια για το μέλλον του δίνουν και παίρνουν.

Tηn δεδομένη στιγμή o ΠΑΟΚ έχει τέσσερα ενεργά συμβόλαια τερματοφυλάκων! Ζίβκοβιτς και Πασχαλάκης που αποτέλεσαν τους εναλλάξ φετινούς βασικούς στο ρόστερ του, αμφότερους έχοντας δύο ακόμη χρόνια συμβόλαιο, αλλά και τους δανεικούς Ρέι και Μελίσσα, ενω την ευκαιρία του περιμένει ο 18χρονος Κώστας Μπαλωμενος.

Του Αργεντινού το συμβόλαιο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του ’21, κάτι που αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας πως μπορεί και να λυθεί ευκολότερα, ωστόσο οι απολαβές του είναι οι μεγαλύτερες από κάθε άλλον από το καρέ των κίπερς της ομάδας. Θα ήθελαν πολύ στον «δικέφαλο» να βρεθούν προτάσεις για τους δύο ή τρεις εξ αυτών, ή έστω μια φόρμουλα συναινετικών «διαζυγίων», αλλά κάτι τέτοιο δεν φαίνεται στον ορίζοντα. Και όσο δεν φαίνεται, εύλογα, δεν μπορεί να γίνει κουβέντα για απόκτηση και πέμπτου τερματοφύλακα…