Ρατσιστικό παραλήρημα Τάκη Τσουκαλά! Δεν αναγνωρίζει «Έλληνες μουσουλμάνους»

«Εγώ είμαι Έλληνας! Και είμαι ορθόδοξος, πως το λένε, χριστιανός. Δεν μπορώ να κάτσω με έναν μουσουλμάνο να φάω μαζί φαγητό».

Αυτό είπε μεταξύ άλλων ο Τάκης Τσουκαλάς, ο γνωστότερος ίσως οπαδός του Ολυμπιακού και… εκπομπάρχης της περίφημης εκπομπής «Αντε γεια», μιλώντας στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου The 2Night Show που προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής από την τηλεόραση του ΑΝΤ1.

Υποστήριξε βέβαια ότι θέλει όλοι οι άνθρωποι, είτε είναι παναθηναϊκοί είναι αεκτζήδες είτε παοκτσήδες είτε οτιδήποτε οπαδικά, να έχουν την υγεία τους, αλλά ξεπέρασε ορισμένα όρια. Είπε ότι ο ίδιος έχει επιλέξει να μην έχει φίλους από άλλες ομάδες. Αλλά κάπου εκεί έμπλεξε και τα πολιτικά και τα θρησκευτικά.

«Εχεις κάτσει ποτέ με Τούρκο;» ρώταγε τον Αρναούτογλου και όταν αυτός μάταια του έλεγε ότι έχει κάτσει και δεν έχει πρόβλημα, άκουσε τον Τσουκαλά να του απαντά: «Πήγαινε πες το αυτό σε κανά Κύπριο, που του έχουν σκοτώσει τις γυναίκες και τις μανάδες τους το ’74. Πήγα το ’12 στην Κωνσταντινούπολη και τους ζήταγα greek coffee και μου έφερε turk coffee…».

Ουσιαστικά, εμμέσως πλην σαφώς, ο τρίτος αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός υποστήριξε σε απευθείας τηλεοπτική μετάδοση ότι πας μη Χριστιανός Ορθόδοξος δεν μπορεί να λογίζεται Έλληνας, ξεχνώντας ότι υπάρχει για παράδειγμα αναγνωρισμένη από διεθνή συνθήκη μουσουλμανική μειονότητα στην Θράκη, τα μέλη της οποίας είναι Έλληνες πολίτες. Εκτός αν ο κ. Τσουκαλάς έχει διαφορετική γνώμη…