Μαζί σε Σιδηροχώρι, Άβατο μαζί και στην… Κομοτηνή Κρασώνης και Μίλλερ αντί για Αθήνα και Πάφο!

Στην Κομοτηνή θα περάσουν το Πάσχα τα δυο φιλαράκια, συμφοιτητές στο ΔΠΘ και συμπαίκτες μια διετία στον Άρη Αβάτου ο Κυπραίος αμυντικός Στέφανος Μίλλερ και ο Αθηναιος μέσος Νίκος Κρασώνης.

Οι δυο τους είναι συμπαίκτες για τρίτη σερί χρονιά αφού αγωνίζονταν μαζί και στην Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου, αποφάσισαν να παραμείνουν στην Κομοτηνή και να μην ακολουθήσουν το μεγάλο κύμα των φοιτητών που αποχώρησε από την Κομοτηνή και γενικά την Θράκη για τις πατρίδες τους, συνεχίζοντας από εκεί τα διαδικτυακά τους μαθήματα.

Οι δυο τους μένουν σπίτια τους και προπονούνται είτε μέσα σε αυτό, είτε τρέχουν εκτός αυτού, αφού τα γυμναστήρια είναι κλειστά ακολουθώντας το πρόγραμμα εκγύμνασης του γυμναστή του ¨Αρη Αβάτου Γιοβανόπουλου, αλλά και του κόουτς Αλεκου Ξανθόπουλου, αφού είναι άγνωστο εαν θα ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα και οι 3 αγωνιστικές που απομένουν. Στην Κομοτηνή βρισκεται ο στρατευμένος Γιώργος Γκουτσίδης αλλα και ο Βελή Χασαν.

Ο 25χρονος Μίλλερ όπως ανέφερε στο ThrakiSportS εαν και είχε κλείσει εισιτήριο για Κύπρο, ώστε να δει τους δικούς του στην Πάφο, αλλά τελικά επέλεξε να παραμέινει στην Ελλάδα, αφού οι εξαγγελίες της εκεί κυβέρνησης περιλάμβαναν αυστηρά μέτρα και δυο βδομάδες καραντίνα σε ξενοδοχείο. Η Κύπρος μέχρι σήμερα έχει 10 θύματα και 600 κρούσματα του Κορωνοϊού.