Οι καλύτερες στιγμές του 16χρονου Μακαρατζή με την φανέλα του Λεύκιππου Ξάνθης! (+video)

O Παναγιώτης Μακαρατζής είναι ο 16χρονος Καβαλιώτης play maker του Λέυκιππου Ξάνθης που πήρε πολλές ευκαιρίες στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής από τους πρωτοπόρους. Ο Λεύκιππος δημοσίευσε ένα βίντεο με τις καλύτερες σιγμές του νεαρού αθλητή που έχει όλο το μέλλον μπροστά του.

Δείτε το μήνυμα του Λέυκιππου:

«Mία από τις βασικές κατευθύνσεις της φιλοσοφίας του Λεύκιππου Ορόσημο είναι η στήριξη, η βελτίωση και η προώθηση των νεαρών παικτών. Το περασμένο καλοκαίρι ο Παναγιώτης Μακαρατζής -που το 2019 αποτέλεσε μέλος της καλύτερης πεντάδας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων με την φανέλα του συλλόγου του Αστέρα Καβάλας, όπου έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα- μετακόμισε την ομάδα του Χρήστου Βαχαρίδη.

Σε μια σεζόν (2019-20) κατά την οποία ο Λεύκιππος Ορόσημο έκανε πρωταθλητισμό (πρώτος στη βαθμολογία του 4ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής), ο 16χρονος καλαθοσφαιριστής πήρε χρόνο συμμετοχής στο ανδρικό τμήμα του Λεύκιππου Ορόσημο και μπήκε κατευθείαν στα “βαθιά” συμμετέχοντας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Μάλιστα αγωνίστηκε -και- στο βασικό σχήμα της ομάδας και γενικότερα έδειξε μέρος των δυνατοτήτων του, παίζοντας σε υψηλότερο αγωνιστικό επίπεδο σε σχέση με το παρελθόν. Επιδίωξη του Λεύκιππου Ορόσημο είναι σταδιακά να “βγάζει” νεαρούς καλαθοσφαιριστές, δίνοντας τους ευκαιρίες να “εξελιχθούν”-αναδειχθούν όπως έγινε στην περίπτωση του Μακαρατζή, προκειμένου να αποτελέσουν κομμάτι της “μεγάλης” ομάδας. Δείτε εν δράσει τον 16χρονο καλαθοσφαιριστή…»

Δείτε το βίντεο με τις καλύτερες στιγμές: