ΕΣΠΕΘΡ: Δημητριάδης, Ανδραβίζος, Χουσίδης και Πεταλά σε διαδικτυακό προπονητικό σεμινάριο

Σημαντικό διαδικτυακό σεμινάριο διοργανώνει η ΕΟΠΕ για ομοσπονδιακούς προπονητές της αλλά και για του ΠΟΠ των Περιφερειακών Σωματείων.

Από πλευράς ΕΣΠΕΘΡ σε αυτό καλούνται να λάβουν μέρος οι Μάκης Δημητριάδης, Γιώργος Ανδραβίζος, Χριστίνα Πεταλά και Θεόδωρος Χουσίδης – οι τέσσερις περιφερειακοί προπονητές στην Θράκη και την Ανατολική Μακεδονία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΠΕ:

Η Ε.Ο.ΠΕ. σε συνεργασία με την αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Sports Excellence θα πραγματοποιήσει διαδικτυακά σεμινάρια με τους ομοσπονδιακούς προπονητές και τους Π.Ο.Π. με θέμα προπονητικά προγράμματα προσαρμοσμένα στο «Μένουμε Σπίτι» για τους αθλητές και τις αθλήτριες των Εθνικών ομάδων Παίδων και Κορασίδων. Το πρώτο σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 9/4 και ώρα 14.30.

Τα θέματα τα οποία θα συζητηθούν θα αφορούν την βελτίωση δύναμης και αντοχής, ασκήσεις διατάσεων, ψυχολογικά θέματα για τους αθλητές και τις αθλήτριες, αλλά και πρόγραμμα διατροφής κατά την περίοδο που ο αθλητής βρίσκεται στο σπίτι.

Τον συντονισμό θα κάνουν εκπρόσωποι της Sports Excellence μαζί με τον υπεύθυνο ανάπτυξης Χρήστο Ντόζη και τους ομοσπονδιακούς προπονητές Γιώργο Μπακοδήμο και Χρήστο Τριανταφυλλόπουλο.