ΕΠΣ Έβρου: Αιχμές κατά της δημοτικής αρχής από τον επικεφαλής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης

Ο επικεφαλής της διοικούσας επιτροπής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Νίκος Τζανίδης άφησε σαφείς αιχμές κατά της νυν δημοτικής αρχής με αφορμή την υπόθεση με τους χαμένους τόνους λιπασμάτων για τις ποδοσφαιρικές ομάδες του νομού.

Οι σχετικές καταγγελίες από τον αντιδήμαρχο Ηλία Δαστερίδη και η ανάδειξη του θέματος από μερίδα των ηλεκτρονικών μέσων ενημέρωσης προκάλεσε πολλές αντιδράσεις από υπευθύνους ομάδων με τον Νίκο Τζανίδη, που διετέλεσε και μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου την προηγούμενη τετραετία, να τοποθετείται επώνυμα ως εξής στο facebook, στην σχετική ανάρτηση από το evros-news:

Πάντως παρά τα στοιχεία που έχει βρει και έχει κοινοποιήσει κατά καιρούς η παρούσα δημοτική αρχή για διασπάθιση δημοσίου χρήματος, δεν έχει κατατεθεί καμία μηνυτήρια αναφορά. Γιατί???? Μήπως “λεφτά υπάρχουν”? Μήπως “όλοι μαζί τα φάγαμε”? Μήπως τα στοιχεία δεν είναι αληθινά? Μήπως είναι η πολυετή φιλιά και συνεργασία? Μήπως γίνονται όλα για τις εντυπώσεις? Μήπως δεν έχει νομική υπηρεσία ο Δήμος? Μήπως, μήπως, μήπως…? Πραγματικός και έγκυρος ο προβληματισμός που τίθεται ως επίλογος του άρθρου και καλό είναι σύντομα να απαντηθεί το γιατί.