Super League: Δεν ανανεώνει με Μαλεζά η ΠΑΕ Ξάνθη, υπό εξέταση άλλα τρία «μεγάλα» συμβόλαια

Εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού και της αναστολής της αγωνιστικής δράσης, η ΠΑΕ Ξάνθη θα εξετάσει αρχικά τα υψηλά συμβόλαια των ποδοσφαιριστών της, ειδικά μάλιστα αυτά που ολοκληρώνονται σε λίγους μήνες.

Η θρακική ομάδα έχει στο ρόστερ της, ούτε λίγο ούτε πολύ, 18 συμβόλαια ποδοσφαιριστών της που λήγουν και μερικά από αυτά, ίσως και τα περισσότερα, δεν πρόκειται να ανανεωθούν, αφού μάλιστα μερικά αφορούν και δανεικούς ποδοσφαιριστές που ολοκληρώνουν το καλοκαίρι την παρουσία τους στην ελληνική ομάδα.

Ετσι η διοίκηση της ΠΑΕ εξετάζει αρχικά τα “βαριά” συμβόλαια, στο πλαίσιο μάλιστα του οικονομικού εξορθολογισμού της ομάδας. Τα συμβόλαια αυτά αφορούν τους ξενους ποδοσφαιριστές, Εντουάρντο, Τερκί και Στάρτζεον.

Επίσης, σύμφωνα με το sdna, «δεν θα ανανεωθεί το συμβόλαιο του Στέλιου Μαλεζά» ενώ «παρομοίως θα επιστρέψουν οι δανεικοί από τον ΠΑΟΚ, Τιμπό Μουλέν και Αλέξανδρος Γκαργκαλατζίδης».

Επίσης, ο τερματοφύλακας Κάρλος Αμπάντ, δανεικός από την Ισπανική Τενερίφη, εξέφρασε την επιθυμία να κάνει το άλμα στην ισπανική λίγκα επιστρέφοντας στην πατρίδα του, ενώ ως γνωστόν ακούγεται και φλερτ του με τον Ατρόμητο.

Τα υπόλοιπα συμβολαια που επίσης ολοκληρώνονται θα πάρουν την σειρά τους στην διαπραγμάτευση με την διοίκηση της ΠΑΕ, αφού πρώτα πάντως ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τα «βαριά» συμβόλαια, που έχουν προτεραιότητα.