Super League: Έπαιξε και ο Κεχαγιάς για τον πάγκο της Ξάνθης πέραν του Καραγεωργίου

Η Ξάνθη μετά το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος έκανε ακόμη μία αλλαγή προπονητή, προσλαμβάνοντας τον Νίκο Καραγεωργίου για τα τελευταία επτά παιχνίδια της σεζόν, αυτά των πλέι άουτ.

Βέβαια, σχεδόν ένα μήνα μετά την πρόσληψή του δεν έχει προλάβει να κάνει ακόμη το ντεμπούτο του λόγω της υποχρεωτικής διακοπής λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Ωστόσο, ο 57χρονος έμπειρος τεχνικός δεν ήταν ο μόνος υποψήφιος που έπαιξε για τον πάγκο της, πριν τελικά προσληφθεί.

Ως γνωστόν, το γεγονός ότι ο ΑΟΞ δεν κατάφερε τελικά να πλασαριστεί στα πλέι οφ της Superleague έφερε ως αποτέλεσμα την απομάκρυνση του Γιώργου Παράσχου από τον πάγκο της ομάδας, βγάζοντας τη για δεύτερη φορά την εφετινή σεζόν στην αγορά για αναζήτηση προπονητή (είχε προηγηθεί το τέλος του Κίκο Ραμίρεθ).

Άμεσα το πρώτο όνομα που ακούστηκε για την αντικατάσταση του 67χρονου τεχνικού ήταν αυτό του Νίκου Καραγεωργίου, ο οποίος είχε ήδη δύο θητείες στον ξανθιώτικο πάγκο και ήταν ένα πολύ γνώριμο περιβάλλον για τον ίδιο. Δεν ήταν ωστόσο το πρώτο και τελευταίο όνομα προπονητή που έπεσε στο τραπέζι της Ξάνθης για την μετά – Παράσχου εποχή.

Οπως έγραψε η Ώρα των Σπορ στην στήλη των παρασκηνίων της, οι Θρακιώτες σκέφτηκαν ένα ακόμα «δικό τους» παιδί, τον Νίκο Κεχαγιά, που στο παρελθόν έχει περάσει από τον πάγκο της Ξάνθης και έχει προσφέρει για πολλά χρόνια τις υπηρεσίες του στην θρακική ομάδα και τα χρόνια της ποδοσφαιρικής καριέρας του.

Μέχρι πέρυσι ο Κεχαγιάς ήταν επικεφαλής των ακαδημιών της Ξάνθης. Το γεγονός ωστόσο ότι δεν κυκλοφορούσε ελεύθερος, καθώς είναι δεσμευμένος με την Εθνική Ομάδα Νέων, τον καθιστούσε ως αρκετά δύσκολη περίπτωση για να αναλάβει το τιμόνι της ομάδας. Αν του ζητούνταν, πιθανότατα θα ερχόταν, ωστόσο τελικά επελέγη η πιο «ασφαλής» περίπτωση του Καραγεωργίου.