Ξεκίνησαν διάλογο μέσω e-mail τα σωματεία τένις της Θράκης μαζί με τα υπόλοιπα της χώρας

Το διοικητικό συμβούλιο της ΕΦΟΑ, δηλαδή της Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης, αποφάσισε ομόφωνα στην τελευταία συνεδρίασή του τη διαδικασία και τους όρους διαλόγου που είχε προαναγγείλει ότι θα ξεκινήσει μεταξύ όλων των φορέων του τένις στη χώρα, περιλαμβανομένων και των συλλόγων που δραστηριοποιούνται στην Θράκη.

Η διαβούλευση γίνεται μέσω του email dialogos@efoa.gr «και μπορεί να στείλει απόψεις ολόκληρη η Οικογένεια του Ελληνικού Τένις, Σωματεία-Μέλη, Εξελεγκτική Επιτροπή, Εθνική Επιτροπή, Επιτροπή Πρωταθλημάτων, Ενώσεις, Θεματικές Επιτροπές, Σ.Π.Α.Ε., Διαιτητές,
Γονείς, Αθλητές/τριες, Προσωπικό, Θεματικά Μέσα Επικοινωνίας και οι Χορηγοί μας», επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Η διαβούλευση θα πρέπει να έχει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:
 Είναι επώνυμη, με αναφορά του Σωματείου ή Φορέα που ανήκει, με τη δυνατότητα να ζητήσει την ανωνυμία του κατά τη δημοσίευση.
 Είναι σύντομη και αναφέρεται αποκλειστικά στο θέμα ή στα προς συζήτηση θέματα, με τη δυνατότητα να προτείνει και θέματα προς συζήτηση.
 Να μην περιέχει προσωπικές αναφορές, συκοφαντίες, ύβρεις, αναπόδεικτα στοιχεία, φήμες, κ.λπ.
 Να αποτελεί πάντα συνημμένο αρχείο σε μορφή Word ή Excel, με τυχόν εικόνες σε .jpeg και να μην αναγράφεται μέσα στο e-mail.
 Στα μεγάλα κείμενα θα εμφανίζονται μόνο οι πρώτες σειρές και με
εντολή …περισσότερα, να εμφανίζεται όλο το κείμενο
 Τα κείμενα μπορεί να απαντούν και σε προηγούμενες δημοσιεύσεις.

Η διάρκεια της διαβούλευσης θα αναφέρεται στην αρχή κάθε θέματος από την ΕΦΟΑ. Κάθε αποστολή άποψης εκφράζει τον συντάκτη της και μόνο. Η ΕΦΟΑ θα αρχειοθετεί και κωδικοποιεί όλες τις απόψεις με σκοπό την αξιοποίησή τους στις μελλοντικές αποφάσεις του Δ.Σ., ενώ διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει κείμενα τα οποία δεν είναι σύμφωνα
με τα παραπάνω.

Ως διάρκεια διαβούλευσης ορίζονται οι 7 ημέρες για τα πρώτα δύο προτεινόμενα θέματα, τα οποία είναι τα ακόλουθα:

Θέμα 1ο
Με δεδομένη την αναβολή των αγωνιστικών δραστηριοτήτων και το πάγωμα της βαθμολογίας, πως νομίζετε ότι πρέπει να διαμορφωθεί το αγωνιστικό πρόγραμμα της Ομοσπονδίας για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου; (πχ. χρόνος και τόπος διεξαγωγής Πανελληνίου, πόσα Ε1 να γίνουν και που, πόσα Ε2, τρόπος διεξαγωγής, σκέψεις για ταυτόχρονη διεξαγωγή Διεθνών και Εθνικών πρωταθλημάτων, κ.λπ.).

Θέμα 2ο
Οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες μέσω του e-efoa.gr έχουν μπει στην καθημερινότητά μας. Η Ε.Φ.Ο.Α. αυτές τις ημέρες υλοποιεί τις ηλεκτρονικές πληρωμές μέσω πιστωτικής κάρτας (έκδοση νέου δελτίου, ανανέωση δελτίου, συνδρομές Σωματείων, sign in, κτλ.). Τι βελτιώσεις θα θέλατε στο υπάρχον σύστημα, τι πρέπει να προστεθεί και τι να περιλαμβάνουν οι ηλεκτρονικές πληρωμές; (προτάσεις και ιδέες).