Στον «αέρα» η διεξαγωγή στην Ροδόπη της τελικής φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Δικηγόρων

Στα γήπεδα της Ροδόπης είχε προγραμματιστεί το φετινό καλοκαίρι η διεξαγωγή της τελικής φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος δικηγορικών Συλλόγων. Ωστόσο μόνο βέβαιο δεν είναι πλέον ότι αυτό θα συμβεί.

Πρώτον, δεν έχει ολοκληρωθεί η προκριματική φάση για να μπορεί να διεξαχθεί η τελική. Ουσιαστικα από τα μέσα Μαρτίου δεν έχει παιχτεί μπάλα και όλα δείχνουν ότι δεν θα μπορεί να ξαναγίνει κάτι τέτοιο πριν τον Μάιο. Αυτό σημαίνει ότι θα αργήσουν να βγουν οι ομάδες που θα προκριθούν στην τελική φάση.

Δεύτερον και κυριότερον, με κλειστά πλέον τα δικαστήρια, θεωρείται πολύ πιθανό η δικαστική χρονιά να παραταθεί και μέσα στο καλοκαίρι. Αυτό θα σημαίνει ωστόσο ότι δεν θα μπορούν οι δικηγόροι να βρουν μια ολόκληρη εβδομάδα στο πρόγραμμά τους για να παρατήσουν τις υποθέσεις τους και να έρθουν στην Κομοτηνή να παίξουν μπάλα.

Σε κάθε περίπτωση – η διοργάνωση αυτή τη στιγμή είναι στον αέρα. Μια διοργάνωση που ήταν από τις σημαντικότερες αθλητικές που είχε αναλάβει η Θράκη για το φετινό καλοκαίρι και αναμένονταν από πολλούς επαγγελματίες για την οικονομική τόνωση των επιχειρήσεών τους (καθώς θα έφερνε εκατοντάδες άτομα με τις οικογένειές τους στην πόλη της Κομοτηνής και τις γειτονικές).