Γ’ Εθνική: «Δύσκολο να τελειώσει το φετινό πρωτάθλημα, αβέβαιο αν θα ξεκινήσει το επόμενο» λέει πρόεδρος ομάδας του Α’ Ομίλου

Η αβεβαιότητα σε όλο της το μεγαλείο. Ωστόσο αυτή δεν αφορά μόνο την λήξη των πρωταθλημάτων φέτος αλλά και… την έναρξη των επόμενων.

Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε ο πρόεδρος του Αετού Ορφυνίου Νίκος Λαμπίδης, ομάδας που μετέχει στον Α’ Όμιλο της Γ’ Εθνικής μαζί με τις τέσσερις ομάδες της Θράκης και τις υπόλοιπες από τους Νομούς Δράμας, Καβάλας, Σερρών και Κιλκίς της Μακεδονίας.

Αναλυτικά η ανάρτηση που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στην σελίδα του Αετού Οφρυνίου:

ΑΒΕΒΑΙΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ…..
Είδηση επί του “πιεστηρίου” από τον πρόεδρο του Αετού Οφρυνίου Νίκο Λαμπίδη ο οποίος έχοντας τις δικές του έγκυρες πληροφορίες εκ των άνωθεν μέσω του γραφείου τύπου της ομάδας ανακοινώνει τα εξής:…. “Είναι πάρα πολύ δύσκολα τα πράγματα σε όλο τον κόσμο και σίγουρα πρώτιστα είναι η υγεία όλων μας…μπροστά λοιπόν σε αυτήν την κατάσταση που επικρατεί είναι δύσκολο να τελειώσει το πρωτάθλημα και το χειρότερο είναι ότι είναι ΑΒΕΒΑΙΟ αν θα ξεκινήσει και το νέο τον Σεπτέμβριο”…,Εύχομαι με την βοήθεια του θεού να ” χάσουμε” μόνο αυτήν την “,μάχη” αλλά να κερδίσουμε τον “ΠΟΛΕΜΟ”….